מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי ניתוח להסרת מנינגיומה והקרנהיעל05/07/2010
לפני שנתיים עברתי ניתוח להסרת מנינגיומה מגזע המח ותעלת השמע הימנית.. לפני כחודשיים עברתי הקרנה ממוקדת לשארית שנותרה והחלה לצמוח בתעלת השמע. לפני ההקרנה התחלתי לסבול מצפצופים באזניים ונימול בכל זרוע ימין שבא וחולף גם אחרי ההקרנה. כמו כן, לאחר הניתוח היו לי כאבים עזים שלא נתנו לי מנוחה לא בשעות היום ולא הלילה ברגל שמאל ושאחרי כחודשיים חלפו אך,בסמוך להקרנה היו לי שני התקפים חזקים (בצורה בלתי נסבלת, שאפילו משככי כאבים לא הרגיעו לגמרי) ברגל שמאל. האם יש קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ניתוח מנינגיומה והקרנה
ד''ר יוסף גילבורד05/07/2010יעל שלום! בנוגע לצפצופים באזניים קרוב לודאי שקשור כי הגידול צמח בתעלת השמע, אך הייתי מצפה לצפצוף חד צדדי. אינני יודע באיזה צד של גזע המוח היה המנינגיומה אך ככלל הסימנים יהיו מוצלבים, כלומר בצד השני של הגוף. על כל מקרה רצוי שתתיעצי עם הנוירוכירורג שניתח אותך , הוא יוכל להגיד לך במדויק אם הנימול בזרוע והכאבים ברגל קשורים או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)