טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
נמצאה אצלי מנינגיומה בסינוס קברנוזוס משמאל שגדל משמעותית מ-1.5 ס"מ ל- 2.8 ס"מ לאחר יעוץ היפנו אותי לרדיוכרורגיה שאלתי היא האם כדאי כרגע לעבור הקרנות אם אין לי שום הפרעה? או שלהיות רק במעקב בינתיים של mri פעם בחצי שנה?
אודה לתשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני גם בדעה שהטיפול העדיף בגודל כזה של גידול ובמיקום הנ"ל הוא רדיוכירורגיה. על פי תיאורך הגידול כמעט הכפיל את גודלו. נראה לי שכדאי כבר שתקבלי את הטיפול כי אם הגידול ימשיך לגדול הרי שהסיכוי לריפוי בעקבות הקרינה בגידול שקוטרו מעל ל 3 ס"מ יקטן בצורה משמעותית. מאידך, עקב ההקרנות עלולים להפגע עצבים שטרם נפגעו. בסה"כ אם משקללים את כל הדברים, אני הייתי הולך לקבל כבר את הטיפול המוצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים