טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 59, לפני שנה אובחנה אצלי בעקבות נימול בפנים, קברנומה בגזע המוח. בדיקת MRIשעשיתי כעת למעקב לא הראתה שינוי במצב. האם התוצאה מעודדת מבחינת סבירות שלא יהיה שינוי [דימום או צמיחה] גם בעתיד בהתחשב בגילי ובשנה שחלפה ללא הרעה??? ראוי לציין שמדי פעם יש התקפי נימול ומשיכות בפנים בעיקר בעייפות והתרגשות תודה רבה מחכה לתשובתכם ליאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ליאת שלום קברנומה של גזע המוח מהווה כ - 20% של כל הקברנומות במוח. אם במקרה שלך לא היה דימום הרי שהסיכוי לדימום הינו נמוך בסביבות 0.6 עד 1.1 % על כל מקרה את זקוקה למעקב קליני והדמייתי ע"י נוירוכירורג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראשית תודה על תשובתך. לפני שנה הקברנומה אובחנה לאחר נימול ועיקצוץ והסתבר שהיה דימום מזערי שלא חרג מהקופסה, אני במעקב ונאמר לי שאין שינוי בגודל הקברנומה על כן שאלתי אם זה יכול להעיד על סיכוי נמוך לצמיחה או דימום.