מבקש תשובה, אני כבר למעלה מכמה שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקש תשובה, אני כבר למעלה מכמה שנים
    ההוא
    27/07/2010

מכאבי תופת מגב תחתון דפוק לחלוטין השאלה שאני רוצה לשאול האים יתכן הקשר בין עמוד שידרה תחתון+סטיינאל סטנוזיס לא מולד , לבין בעיות נאורולוגיות. אובחנתי ע"י פרופסור לנאוכירוררגיה מאוד מכובד ונחשב כמומחה לנאוכירורגיה בעולם מרמב"מ לפני כשנתיים הפרופ' איבחן שיש לי היצרות חמורה (לא מולדת) של עמוד השידרה תחתון ,ואני זקוק לניתוח דחוף מרוב פחד שייגעו לי בגב עשיתי כל דבר שניתן לעשות כדי לשפר עצמי הן הידרותרפיה וכירופרקטיקה אצל ד"ר אורלי פלטנר לקחתי משכחי כאבים זריקות במרפאת כאב כלום לא עזר לי,עדיין יש לי כאבי תופת שמלווים בבעיות נאורולוגיות שונות ומשונות,לעומתו של הפרופ' המכובד מהצפון שהמליץ על היתערבות כירורגית ,ד"ר דווידוביץ במצב שבו ראה את ה-MRI החליט שזו היצרות בינונית ואין צורך בהיתערבות כירורגית הישבנים כואבים לי אני יכול להלך בעזרת רולטור כ-25 מטר ואני מהלך כאילו על בולמי זעזועים לעיתים אני לא מרגיש את הרגליים או שיש לי כאבי תופת בחלק האחורי של הרגליים וגם בישבנים לא יודע איך להגדיר את זה במדוייק וזהו אני לא יכול יותר אני יושב וכואב את כאבי בשקט למה זה ככה אני רוצה איכות חיים ללא כאבים ומיגבלות ואני פעם הוגדרתי ע"י חברי כבעל סף גרוי גבוה אני מבקש הייחסות רצינית כי כבר נימאס לי ואני רוצה איכות חיים ללא כאב אגב אני בן 62 אים פרט זה חשוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים ברגליים על רקע spinal stenosi

ד''ר יוסף גילבורד
    27/07/2010

למרות שקשה לאבחן מבלי לראות צילומים,על פי הסיפור כנראה אתה סובל מהיצרות ניוונית של תעלת השדרה המותנית. אם אכן זאת האבחנה, הניתוח המומלץ הוא שיחרור היצרות בלועזית DECOMPRESSIVE LAMINECTOMY. במקרים כאלה הניתוחים הלפרוסקופים לא מומלצים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האים יש קשר לבעיות נאורולוגיות

ההוא
    28/07/2010

והיצרות בעמוד השידרה מה שניקרא בלעז ספיינל ספינוזיס או סטינוזיס - אני מעוניין בידע זה רק לידע אישי כדי לחזק את עצמי בקשר לכך שאני צריך להיות כבר מנותח לפני הרבה שנים ואולי עכשיו מחוסר ברירה אני אלך לניתוח גב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• SPIN STENOSISובעיות נוירולוגיות

ד''ר יוסף גילבורד
    28/07/2010

כמובן שיכול לתת בעיות נוירולוגיות.אני מציע לך לפנות למומחה ולהתיעץ לגבי ניתוח . אתה לא מצפה שדרך האינטרנט ובלי לראות צילומים אוכל להחליט סופית לגבי צורך או לא בניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא אני לוקח את זה ברצינות יתרה

ההוא
    29/07/2010

ומפחד מניתוח כמו מאש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נניח והצדק עימך אז איך אתה מסביר את

ההוא
    28/07/2010

זה שאני יכול לנוע ימינה ושמאלה למרות המיגבלות שאני סובל עקב הכאבים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• SPINAL STENOSISהמשך

ד''ר יוסף גילבורד
    28/07/2010

ברפואה הכל יכול להיות . הסימנים הטיפוסים הם הפרעה או כאבים לאחר הליכה יחסית קצרה או הפרעות נוירולוגיות כמו נימול או הפרעות בתחושה . אם אין לך פריצות דיסק משמעותיות יכול להיות שהתנועות לצדדים ואפילו הכיפוף שמורים אך קרוב לודאי שיש לך כאבים ביישור הגב ובמתיחת הגב לאחור.תפנה למומחה נוירוכירורג ליעוץ חוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחרונה אני לא מצליח

ההוא
    28/07/2010

למצא לעצמי מנוח אני לא יכול לשבת ברציפות ולא לעמוד אני מתעייף מהר מאוד ויכול לגרור עצמי עים הרולטור בקושי 15 מטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך SPINAL STENOSIS

ד''ר יוסף גילבורד
    28/07/2010

ראה הודעות אחרות. תפנה למומחה ותשקול התערבות לשחרור הלחץ באיזור מותני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו