מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קברנומה בקוטר 10 מ"מפרופ` אייל יצחיאק08/08/2010
בדיקת MRI מוח עם חומר ניגוד הראתה קברנומה בקוטר 10 מ"מ, בפיענוח מכון דימות לא צויין שהיה דימום ואילו הרופא המטפל סיכם שמדובר בקברנומה עם הילת המוסידרין סביבה.
האם במקרה לא צויין הדבר באיבחון, או שהרופא המטפל חושד בדימום ואולי טעה??
אני מאד מעוניין לדעת אם הקברנומה דיממה.
מודה לכם מראש
דני.
נ.ב. הקברנומה בגזע המוח והתבקשתי רק לעקוב מדי שנה בעזרת MRI* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קברנומה בגזע המוח
ד''ר יוסף גילבורד09/08/2010דני שלום
לדאבוני לא יכול לענות במדויק לשאלתך כי כפי שהנך מציין יש סתירה בין הפיענוח והסיכום של הרופא המטפל. ברור שנוכחות המוסידרין מדברת על דימום בעבר.ראה תשובתי באותו נושא לשאלה של ליאם ב27/7/10* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קברנומה
ד''ר יוסף גילבורד09/08/2010תיקון ב20/7.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה או לא היה דימום?
דני09/08/2010אני מודה על תשובתך ורוצה להבהיר: לפני MRI היה CT בו נכתב: מודגם תהליך היפרדנסי עם מוקד מסויד במרכזו בפדונקל צרבלרי ללא אפקט מסה או בצקת סביבו עם האדרה קלה לאחר ח.נ. חשד לקברנומה.
שאלתי: האם לסמוך על הכתוב באבחון ה-CT או MRI שכאמור לא ציין כלל שהיה דימום?
הנושא מציק לי יום ולילה ואני רוצה לדעת אם ייתכן שלא היה כלל דימום למרות הכתוב ב-CT .
אשמח מאד אם תוכל לענות לשאלה מסכמת זו מבחינתי.
בשורות טובות ותודה על האתר
דני- המוטרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קברנומה
ד''ר יוסף גילבורד09/08/2010בCT לא צויין שהיה דימום. לזיהוי דימום ישן הMRI הנה בדיקת הבחירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום?
דני09/08/2010תודה מקרב לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)