מכות מרובות בראש בשל שדה ראייה צר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכות מרובות בראש בשל שדה ראייה צר
    ענת
    24/08/2010

אני סובלת מקוצר ראייה גבוה מאוד עם ניווון בעצב הראייה ושדה ראייה מצומצם, ולכן קורה לי לא מעט שאני מקבלת מכות קטנות (או יותרגדולות) בראש (בעיקר בשל שדה הראייה המצומצם. לאחרונה הופיעה לי תופעה של ברקים בעיניים ורופא העיניים שלל פגיעה ברישתית. האם יכול להיות שלתופעה קשר למכות בראש? כמו כן קיבלתי אתמול צ'פחה בראש מידיד ואוסיף ואומר שאני פוסט טראומטית בנושא של מכות בראש ובכלל כיוון שעברתי לפני עשר שנים קריסת מערכות לאחר זעזוע מוח מתאונהשבה נחתתי על הראש כשאופנוע נכנס בי (בנוסף לכך סבלתי אז מאנורקסיה)וכן אני סובלת מדיכאון ומטופלת בויפאקס האם יכול להיות שהמכון בראש יכולות להיות גם איזה שהוא גורם לדיכאון?
    תודה מראש על התייחסותך,
    ענת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חבלות ראש חוזרות

ד''ר יוסף גילבורד
    24/08/2010

ענת שלום!
    לא נראה לי באופן כללי שיש לך בעיה קשה בראש. הברקים בעיניים לא נראים לי שקשורים למוח.
    לא נראה לי שהזעזוע מוח גרם לקריסת מערכות. לא נראה לי שהמכות בראש הם גורם לדיכאון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו