מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושה- נוזלים בראש אחרי נ. היפופיזהמנחם05/09/2010
שלום,
לפני כחודשיים וחצי עברתי ניתוח היפופיזה עקב גידול שפיר שהשפיע על הראיה.
מאז עברתי ורטיגו כחודש+ וכדי לטפל עברתי 3 טיפולי פיזיותרפיה. הסחרחורות הולכות ונעלמות...
כשבוע ימים אני מרגיש תחושה של נוזלים ש"רצים" לי בראש מצד לצד+הרגשת זיעה פנימית בראש.
יש לי mri אמבולטורי בעו שבוע ימים.
*האם יתכן כי מדובר בכיס אויר בראש כתוצאה מהניתוח?
*האם יתכן כי מודבר בתופעת ראקציה של הטיפול הפיזיותרפי?
*האם חלילה עלי לחשוש מחלילה חלילה מהמצאותו של גידול נוסף?
בדיקות עיניים ואוזניים תקינות!
מטופל בשוטף ע"י אנדוקרינלוג. מקבל חצי כדור פרדניזון ליום. תדיקות תקינות וסבירות בהתבסס לניתוח שעברתי.
בברכה,
אהרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשת נוזלים בראש אחרי ניתוח
ד''ר יוסף גילבורד06/09/2010חסרים קצת פרטים האם הניתוח היה בגישה טראנספנוידלית או דרך קרניוטומיה?
בהתאם לגישה ניתן להתייחס לנקודות שהעלית.
לא נראה לי שפיזיוטרפיה יכולה לגרום לתופעה שהינך מתאר.
לא נראה לי שמדובר בגידול נוסף.
על פי הMRI אפשר יהיה להתייחס ביתר דיוק לתופעות שהינך סובל.
הכי טוב שתהיה בקשר עם המנתח שלך שיסביר לך את התופעות הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיפופיזה דרך האף
משה06/09/2010תודה על תשובותיך
הניתוח בוצע דרך האף ללא פתיחת ראש.
אמתין למ.ר.י
האם ניתקלת אצל אחרים לאור ניסיונך בתופעות כפי שתארתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח אדנומה דרך האף
ד''ר יוסף גילבורד06/09/2010לא זכורה לי תלונה כזאת. כדאי להתייעץ עם המנתח או להמתין לMRI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושנה וטובה
משה06/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אהרון,
פרופ` אייל יצחיאק15/09/2010כדאי לפנות למנתח שלך על מנת להתייעץ עימו ולקבל תשובות לשאלותיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)