פינוח MRI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פינוח MRI
    שמואל
    27/09/2010

שלום דר בבקשה עזרה בהסבר לפינוח של MRI רוש THE PREVIOUSLY DESCRIBED SIGNAL FLAIR AND T2 LESIONS INVOLVING THE SPLENIUM OF THE CORPUS CALLOSUM AND ADJACENT TO THE ATRIA OF THE VENTRICLES MAY NARROW WITHOUT SIGNIFICANT INTERVAL CHANGE THE REMAINDER OF THE EXAMINATON INCLUING THE FULLNESS OF THE RIGHT CAVERNOUS SINUS IS LIKEWISE WITHOUT CHANGE THE REMAINDER OF THE EXAMIINATON IS INTACT דר אני מכבה ת שתוכל לעזור לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פינוח MRI

הוספת תגובה

• פיענוח MRI

ד''ר יוסף גילבורד
    27/09/2010

שמואל שלום!

הפיענוח שהעברת איננו שלם ולא יכול לענות לך. תגיד לי בן כמה את ולמה הפנו אתך לMRI

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמשך

שמואל
    27/09/2010

שלום דר אני בן 45 ואני נמצה במעכב גם ביגלל NF1 וגם ביגלל תיפול שכבלתי [רדיכירוגיה] הנג היה מניגיומה והפינוח שכתבי זה מה שכבלתי תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממצאי MRI ב NF1

ד''ר יוסף גילבורד
    28/09/2010

שמואל שלום

הפיענוח ששלחת לא שלם ולכן אינני יכול להתייחס לכך. נא לשלוח את כל הפיענוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו