טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
טמפולרי אחורי משמאל אזור של הארכת זמני הרפיה עם עצירת דיפוזיה. אין אפקט מסה במקום. אין האדרה חריגה. מתאים לאזור של איסכמיה ישנה עם שינויים של גליוזיס.
מוקדים של סינגל גבוה ב-T2 נראים בחומר הלבן פרי ווטריקולרי פרונטלי ופריאטלי בשתי ההמיספרות, המוקדים אינם עוברים האדרה בגדוליניום ומתאימים לשינויים ווסקולופתיים.
בצרבלום ובגזע המוח אין ממצא מוקדי.
אין האדרה חריגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר