אורמוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורמוקס
    שימחה
    20/11/2010

שלום ד"ר רציתי לדעת האם כדורי אורמקוס יכולים לגרום לכאבי ראש נקודתיים , אני מטופלת באורמוקס וכמה זמן לאחר שהתחלתי לקחת את הכדורים הופיעו לי כאבים משונים במקום מאד ספציפי בראש ורק שם הוא קורה .
    יש לציין שהכאבים הללו לעולם לא היו לי , ושהכאבים שבגללם אני לוקחת את כדורי הארומקוס שונים לחלוטין .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורמוקס

הוספת תגובה

• אורמוקס - תגובה

ד''ר יוסף גילבורד
    21/11/2010

לא נראה לי שהכדורים גורמים לכאב המתואר. כדאי לך לפנות לרופא שמטפל בך להערכה מחודשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכאבים .

שימחה
    21/11/2010

מה לדעתך הכאבים האלה מאפיינים ?
    עשיתי צילום CT וMRI לפני 4 חודשים , שיצאו תקינים מלבד שראו שיש לי לחץ תוך גולגולתי , אך עכשיו כשהופיעו לי כאבים אחרים האם זה אפשרי לעשות שוב CT .?
    או שעדיף לא לעשות בגלל הקרינה ?
    אך מצד שני הכאבים מדאיגים מאד ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכאבים . - תגובה

ד''ר יוסף גילבורד
    22/11/2010

כפי שציינתי קודם לא נראה לי שהכאבים החדשים קשורים לתרופה. אין צורך לדעתי בהדמייה נוספת. כדאי להתיעץ עם מי שהמליץ לך על הטיפול הנ"ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו