טיפולים טמודל וקרינות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולים טמודל וקרינות
    טל
    23/01/2011

לפני כחודש עברתי ניתוח להסרת אולידנדרוגליומה מאונה פרונטלית ימנית, הניתוח עבר בהצלחה ואני מרגישה טוב. בחודש הבא אני אמורה להתחיל טיפול בטמודל והקרנות. יש לי שתי שאלות: ראשית האם אוכל להוריד בהדרגה את המינון של הדפלפט(לפירכוסים), אני עורכת בדיקות דם כמו שצריך כמתבקש. ושנית האם הכימיה ניתנת במקביל להקרנות והאם תופעות הלוואי משניהם חזקות ? כנראה שאצטרך 30 ימי קרינה רצופים, האם זה לא הרבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולים טמודל וקרינות

הוספת תגובה

• טיפולים טמודל וקרינות - תגובה

ד''ר יוסף גילבורד
    27/01/2011

לגבי הטיפול בפרכוסים לאחר הניתוח זה מאוד תלוי ומשתנה בכל חולה, אם היו פרכוסים לפני הניתוח או לא, אם בוצעה כריתה שלמה או לא וכמובן מאוד תלוי במנתח עצמו. אני מעדיף לתת לחולים שלי לפחות טיפול למשך כשנתיים ורק לאחר מכן לנסות לרדת מהטיפול במידת האפשר.
    לגבי הפרוטוקול למתן כימיה והקרנות הם בד"כ פרוטוקולים קבועים שניתנים לכל חולה
    ובאותה צורה בכל מקום בעולם כך שלא נראה לי שזה נושא לדיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרי קשר

נגה
    30/01/2011

הי טל
    אשמח אם תצרי איתי קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו