מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולים טמודל וקרינותטל23/01/2011
לפני כחודש עברתי ניתוח להסרת אולידנדרוגליומה מאונה פרונטלית ימנית, הניתוח עבר בהצלחה ואני מרגישה טוב. בחודש הבא אני אמורה להתחיל טיפול בטמודל והקרנות. יש לי שתי שאלות: ראשית האם אוכל להוריד בהדרגה את המינון של הדפלפט(לפירכוסים), אני עורכת בדיקות דם כמו שצריך כמתבקש. ושנית האם הכימיה ניתנת במקביל להקרנות והאם תופעות הלוואי משניהם חזקות ? כנראה שאצטרך 30 ימי קרינה רצופים, האם זה לא הרבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים טמודל וקרינות - תגובה
ד''ר יוסף גילבורד27/01/2011לגבי הטיפול בפרכוסים לאחר הניתוח זה מאוד תלוי ומשתנה בכל חולה, אם היו פרכוסים לפני הניתוח או לא, אם בוצעה כריתה שלמה או לא וכמובן מאוד תלוי במנתח עצמו. אני מעדיף לתת לחולים שלי לפחות טיפול למשך כשנתיים ורק לאחר מכן לנסות לרדת מהטיפול במידת האפשר.
לגבי הפרוטוקול למתן כימיה והקרנות הם בד"כ פרוטוקולים קבועים שניתנים לכל חולה
ובאותה צורה בכל מקום בעולם כך שלא נראה לי שזה נושא לדיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר
נגה30/01/2011הי טל
אשמח אם תצרי איתי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)