מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוירלגיה אוקסיפיטליתליזי02/05/2011
דוקטור תעזור לי אני בת 32 כבר 8 חודשים עם כאב ראש קבוע + דקירה אני כל היום במיטה אובחנתי בנורלגיה אוקסיפיטלית mri ראש וצוואר תקין היום אני עושה ct לצוואר מיפוי עצמות תקין אני חיה על אוקסיקונטין אין לי כוח לתופעות לוואי הזריקו לי אילדוקאין וסטרואידים אני רוצה שתפנה אותי למישהו שמתמחה בזה אני לא יכולה לסבול מוכנה פרטי אני רוצה לחיות אני לא עובדת כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוירלגיה אוקסיפיטלית
הילה09/06/2012הי ליזי קראתי את הודעתך ונדהמתי כמה המקרה שלנו דומה! גםאני סובלת תקופה ארוכה מכאב לוחץ ודוקר בלתי נסבל ממש בראש ובצוואר .האם ניסית טופמקס אח ליריקה? ישנן הרבה תרופות ושיטות וזה פשוט ניסוי וטעייה. אשמח אם תיידעי אותי אם משהו סוף סוף עזר לשים קץ לסבל .כדאי לנסות גם דיקור סיני או דיקור יבש הידרותרפיה את מוזמנת ליצור עימי קשר אני לא מפסיקה לקרוא חומר על הנושא .שיהיה בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוירלגיה אוקסיפיטלית - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק04/05/2011פני לדר צבי ישראל בהדסה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)