נוירלגיה אוקסיפיטלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוירלגיה אוקסיפיטלית
    ליזי
    02/05/2011

דוקטור תעזור לי אני בת 32 כבר 8 חודשים עם כאב ראש קבוע + דקירה אני כל היום במיטה אובחנתי בנורלגיה אוקסיפיטלית mri ראש וצוואר תקין היום אני עושה ct לצוואר מיפוי עצמות תקין אני חיה על אוקסיקונטין אין לי כוח לתופעות לוואי הזריקו לי אילדוקאין וסטרואידים אני רוצה שתפנה אותי למישהו שמתמחה בזה אני לא יכולה לסבול מוכנה פרטי אני רוצה לחיות אני לא עובדת כבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוירלגיה אוקסיפיטלית

הוספת תגובה

• נוירלגיה אוקסיפיטלית

הילה
    09/06/2012

הי ליזי קראתי את הודעתך ונדהמתי כמה המקרה שלנו דומה! גםאני סובלת תקופה ארוכה מכאב לוחץ ודוקר בלתי נסבל ממש בראש ובצוואר .האם ניסית טופמקס אח ליריקה? ישנן הרבה תרופות ושיטות וזה פשוט ניסוי וטעייה. אשמח אם תיידעי אותי אם משהו סוף סוף עזר לשים קץ לסבל .כדאי לנסות גם דיקור סיני או דיקור יבש הידרותרפיה את מוזמנת ליצור עימי קשר אני לא מפסיקה לקרוא חומר על הנושא .שיהיה בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוירלגיה אוקסיפיטלית - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    04/05/2011

פני לדר צבי ישראל בהדסה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו