מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדיבור נעלם לגמריעירית28/05/2011
שלום במהלך הניתוח החולך פירכס והדיבור נעלם לגמרי. היום, יומיים לאחר הניתוח, החולה מתאושש יפה. הדיבור לא קיים בכלל. האם יש תקווה / נסייון שהדיבור יחזור תוך כדי ההחלמה. תודה עירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח ראש
יוסף הילה10/06/2012שלום הבן שלי עבר לפני יומיים ניתוח להסרת גידול מסוג הגליומות לא ממאיר והוא בן 25 ניתוח בעירות מלאה באמצע הניתוח הרופא הפסיק כי הוא ראה משהו לא ברור אני אסביר אם יהיה צורך אבל הוא לקח דיגמית ושלח למעבדה מיקום הגוש במקום רגיש קרוב עצב האחראי על הדיבור היום אחרי יומיים מהניתוח הבן שלי עדיין בטיפול נמרץ לא יכול לדבר היד שלו הימנית הוא לא יכול הזיז וגם אפילו להקליד באייפון מה הוא רוצה להגיד הוא לא מצליח אני רוצה לדעת האם זה יעבור לו הוא יחזור לדבר אלו תופעות לוואי שתחלופנה ..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדיבור נעלם לגמרי - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן12/06/2012כן בודאי שיש סיכוי שהדיבור יחזור. ממליצה לך לדבר עם המנתח ע'מ לקבל יותר פרטים. יכולות להיות מ'ס סיבות למצב שכזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדיבור נעלם לגמרי - תגובה
ד''ר יוסף גילבורד29/05/2011קשה לי לענות במדויק מפאת חוסר פרטים. יחד עם זאת נראה לי שההסברים המדוייקים ביותר אפשר יהיה לקבלם מהכירורג שביצע את הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצקת
יוסף הילה11/06/2012שלום דר "תודה על התגובה המהירה דיברתי עם הרופא והוא אומר שזו בצקת שלוחצת על המוח כתוצאה מהניתוח כשהבצקת תעלם הבן שלי יחזור לתפקד זה רק עניין של זמן והוא גם אמר הרבה דברים בזה שהוא הפסיק את הניתוח שהיה בעירות מלאה להרבה סיבות בגלל שהבחור הפסיק להגיב וגם בגלל שראה משהו לא ברור שברמבם כשלקחו את הפיופסיה פעם ראשונה היה לו דימום במקום רחוק מהגוש והוא רוצה להבין למה נגעו במקום הזה שהוא רחוק מהגוש (הבן שלי היום באיכילוב ) אני אומרת ואם זה נכון ?היה לו בדיקת fmri הוא לא ראה את הדלקת הזו במקום הזה ?למה עשה מלחתחילה את הניתוח לא ראה בבדיקות שיש לו דלקות במקומות האלו גם הוא טוען שיש סיכוי שאין לו גוש סרטני יכול להיות שזו דלקת שניתנת לטיפול תרופתי ולא צריך לנתח שוב אני בספק אם הגעתי לרופא הנכון האם תוכלי להפנות אותי להכי טוב בארץ או אפשר גם בחול אנחנו מוכנים ללכת לבית חולים הכי טוב(אין בעיית כסף)העיקר שהבן שלי ייצא מזה בלי נזקים שאי אפשר לתקן אחרכך?ראיתי שלמדת בארצות הברית בגונס הופקינס הבית חולים הזה הכי טוב בארצות הברית ?בבקשה תעזרי לי להתקדם תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)