לקיחת רמדי כל יום או פעם אחת בלבד?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקיחת רמדי כל יום או פעם אחת בלבד?
    אלי
    07/07/2011

היי מעניין אותי לדעת למה יש 2 גישות בהומאופתיה:
    מדובר על אותו חולה עם אותם תיאורים בדיוק ומטפל אחד מחליט לתת מנה אחת של רמדי בלבד ומטפל אחר נותן רמדי לקחת כל יום ואפילו כמה פעמים ביום?

למה יש את 2 הגישות הללו?
    איזה סוג טיפול יותר טוב ?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לקיחת רמדי כל יום או פעם אחת בלבד? - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    07/07/2011

אני עובדת בנתינה יום יומית -כדי לקדם מהר יותר וכדי להתגבר על המון מכשולים לריפוי שקיימים היום בסביבת החולה -נתינה יום יומית זה כמו להזכיר כול יום למערכת החיסון את הדרך לריפוי עצמי

אבל הומאופתים קלאסים מהוותיקים לרוב עובדים אם נתינה אחת - אני התחלתי בזה ועברתי ליום יום -גם בשיטה היום יומית עובדים לא מעט אנשים בארץ ובחוול

בהצלחה אדית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי נטילה יומיומית...

חן
    02/08/2011

האם גם פוטנציות גבוהות את נותנת באופו יומיומי? כי אני שמעתי שיש פוטנציות שנותנים רק פעם בשנה אפילו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי נטילה יומיומית... - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    02/08/2011

כל מקרה לגופו זה לא תלוי בגובה הפוטנץ זה תלוי באופי הבעיה במקרה במצב אם הוא אקוטי או כרוני או אקוטי כרוני

וכול השמועות הם מאנשים שלא מבינים מספיק גם אם הם חושבים שהם כן

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמדי - מינונים

איילת גושן
    15/10/2011

שלום,

לכל מטפל שיטת העבודה שלו והנסיון שלו. כמו כן ייתכן שבמקרה זה אפשר לעבוד בכמה אופנים. זה לא נדיר, בתחומים רבים, שיש מספר דעות. בחר הומאופת אחד ותן לו הזדמנות לעזור. לא כדאי לקפוץ ולהחליף מטפל לעיתים קרובות.

איילת גושן, הומאופתיה קלאסית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו