חרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות
    אימא של לירז
    14/08/2011

היי,
    תהיתי אם יש משהו טבעי לטיפול נקודתי ברגעי חרדות.
    באירועים משפחתיים אני נכנסת לחרדות קשות (לא בוחרים משפחה) וחשבתי שאולי יש משהו שיכול לעזור... רגיעון או רסקיו, משהו מהמשפחה הזו?
    המליצו לי לטפל ברפואה טבעית חשבתי שמישהו פה יידע.
    (אחותי הקטנה מתחתנת עוד מעט, אני חייבת להיות רגועה כשאספור את מספר הפעמים שיגידו לי "בקרוב אצלך...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

• חרדות - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    14/08/2011

שלום נטע

כן יש פתרון לנושא זה באמצעות הומאופתיה
    מדוע שלא תגשי לקופת החולים להומאופת הקופה

בהצלחה אדית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגיעון....

אימא של לירז
    15/08/2011

היי,
    מה קורה?
    טוב אז קודם כל אני ממש מזדהה, ואני מקווה שתהני בחתונה :) עזבי אותך, לא משנה כמה פעמים יגידו מתי אצלך, הם סתם אומרים את זה כי זה מה שאנשים עושים....
    תבואי רגועה, אני חושבת שתדפקי הופעה ולא תשאירי בכלל זמן לשאול שאלות
    אבל חוץ מזה שאני יכולה להמליץ לך על קצת מדיצטיות ורוגע ובכלל קצת יוגה,
    אני משתמשת במשהו כזה להרגיע חרדות שנקרא דטיף, זה הומופאטי וטבעי לגמרי, לא ממכר בכלל. ניסיתי לשכנע גם את אחי הגדול שתמיד נלחץ בראיונות עבודה והוא די צחק עליי, אבל הוא השתמש בזה גם בסוף.. נסי את זה, הרבה הרבה, תשתי איזו כוסית או שתיים :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגיעון טבעי

לירון סלומון
    15/08/2011

אני זוכרת שלפני מבחנים גדולים אמא שלי הייתה מביאה לי את הרגיעון "הרוסי" וולריאן, כעיקרון זה תרופה טבעית והיא באמת עושה את מה שהיא אמורה לעשות, אני לא יודעת אם יש את זה בארץ, אבל בטוח יש דברים דומים פה, תנסי דברים יותר מתקדמים מאשר "רגיעון" כי זה פלסבו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו