אקזמה ו-IGE גבוה בדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקזמה ו-IGE גבוה בדם
    אלי
    11/09/2011

שלום.
    אני גבר בן 34 ומזה כבר חצי שנה סובל מאקזמה בפרקי אצבעות.כשהלכתי בפעם הראשונה לרופא עור הוא המליץ לי להשתמש במשחה סטרואידית שעזרה לשבוע בלבד. לאחר מכן פניתי לרופא אלרגולוג כיוון שהבנתי שיש קשר בין IGE גבוה בדם לאקזמה הרופא ביצע את הטסטים לאלרגיה וגילה שאכן יש לי אלרגיה לפריחה של עצי זית ברושים וכו' וגם לג'וקים, בבדיקת מדבקות לא התגלתה שום רגישות. כיום אני כמעט בטוח שיש קשר גם לאי איזון במיקרו פלורה של המעיים (חוסר של חיידקים מסוימים).והשאלות שלי הן כדלקמן: האם יש לרפואה כלים לבדוק לאיזה מאכל אני רגיש? האם מאכלים פרו-ביוטיים יכולים להיות לי לעזר? האם ניתן לדעת אילו חיידקים חסרים במעיים כדי להשלימם דרך תרופות פרו-ביוטיות? ואיך ניתן לאזן מיקרו פלורה בדרך טבעית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקזמה ו-IGE גבוה בדם

הוספת תגובה

• אקזמה ו-IGE גבוה בדם - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    12/09/2011

שלום אלי

אני שמחה מאוד על השאלות שלך
    שאלות שמתייחסות לרפואה תפנה בבקשה לפורום שבו יש רופאים ומתמחה ברפואה

שאלות אחרות דורשות טיפול מלא ותשומת לב מלאה אצל מטפל -וזה לא המקום לעשות לך טיפול בפורום

תפנה בבקשה לטיפול אצל מטפל מוסמך והוא יתאים לך טיפול אישי

בהצלחה
    אדית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקזמה ו-IGE גבוה בדם - תגובה

יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה
    16/09/2011

שלום אלי
    אחד ההבדלים המהותיים בין הומאופתיה והרפואה ההוליסטית בכלל , לבין הרפואה הקונבנציונלית, הוא שהרפואה מנסה לברר באמצעים שיש לה (בדיקות כאלו ואחרות ) מה חסר (מתוך סברה שמילוי החסר יפתור את הבעיה ) ואילו הרפואה ההוליסטית מסתכלת על כל המכלול -פיסי נפשי ומנטלי בנסיון להבין היכן השרש שמצמיח את הבעיה ואיך לפתור את הבעיה מאותו שרש .
    איך זה מתקשר לבעיה שלך ?
    רוב בעיות העור הכרוניות אינן נרפאות באמצעות משחה חיצונית . כפי שנוכחת לדעת המשחות הסטרואידליות מספקות הקלה זמנית לטווח הקצר והחמרה מתמשכת לטווח הארוך . האם אתה סובל מתגובה אלרגית ? ייתכן , במיוחד לאור העובדה שיש עלייה בIgE .האם הידיעה אם אתה אלרגי לזית או לתפוח בהכרח תביא את המזור???
    אז לאחר האכזבה מרופא העור ומהאלרגולוג אתה מחפש את הפיתרון בכיוון הפלורה של המעיים (שאגב זה ייתכן ) ז.א. שייתכן שמשהו יותר כללי יצא מהאיזון ומשפיע באופן כלשהו על הופעת האקזמה .
    זוהי בדיוק הגישה ההוליסטית שמחפשת את ההבנה של סוג חוסר האיזון שהצמיח אצליך את בעיית העור שהיא הסימפטום החיצוני שנובע מבעיה שורשית יותר.
    אם תיגש לטיפול הומאופתי המטפל ינסה להבין את האופי המאד מסויים שבו נוצרה אצליך בעייה באיזון וינסה למצוא את התרופה - רמדי ההומאופתית שמסוגלת לתקן קלקול מסוג זה.
    באשר לפרוביוטיקה , זה אמנם לא הומאופתיה אבל אתה יכל להיכנס לכל בית מרקחת או בית טבע ולברר איזה מוצר מכיל את ההרכב הגדול ביותר מבחינה כמותית ואיכותית של חיידקים פרוביוטיים וליטול אותו בכמוסות או באבקה ובמקביל להוסיף לתפריט מוצרי יוגורט העשירים בפרוביוטיקה.
    רפואה שלימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוכה הבאה ד"ר יהודית פלינט.

ד``ר אדית מרלין דניאל
    16/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו