כדורי ארניקה-מינון ואופן השימוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי ארניקה-מינון ואופן השימוש
    עירית
    01/10/2011

שמי עירית,אני סובלת מזה שנים מדלקות פרקים בברכיים,יש לי השימוטו-תת פעילות בלוטת התריס,דלקות אובאיטיס בעיניים וכאבים בגב וברגליים,יש לי שני בלט דיסק בגב התחתון.
    הכירופרקט שלי המליץ לי לקחת ארניקה,ההורים שלי קנו לי כדורים בבית מרקחת בגרמניה.
    נאמר להם בבית המרקחת שאני יכולה לקחת 5 כדורים בשעה.
    כתוב על הבקבוק ARNICA D 12, 10g,הכל כתוב בגרמנית, שפה שאני לא מבינה.
    רציתי לדעת האם אני אמורה לקחת את הכדורים במציצה מתחת ללשון,ואיזה מינון מומלץ.
    תודה ושנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כדורי ארניקה-מינון ואופן השימוש - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    02/10/2011

מצטערת אני לא נותנת לאף אחד הוראות טיפול -ללא לקיחה של המקרה שלו לה לעומק -זה לא אחראי זה לא נכון וזה יכול להזיק ואו פשוט לא להועיל

בהצלחה במציאת הומאופת שיעזור לך להחלים

בברכה אדית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורי ארניקה-מינון ואופן השימוש - תגובה

יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה
    02/10/2011

שלום עירית ושנה טובה
    ארניקה היא תרופה הומאופתית לעזרה ראשונה והיא מתאימה בעיקר לכאבים שנובעים כתוצאה מפציעה או פגיעה חיצונית כלשהי . הכאבים שאת מתארת הם כתוצאה מבעיה כרונית פנימית כלשהי ולכן הסיכוי שארניקה תעזור הם קלושים .
    לכן , כפי שאדית ציינה , כדאי שהומאופט מנוסה יראה אותך ישמע את כל ההיסטוריה של הבעיות שלך ויתאים את התרופה המתאימה ביותר לכל התמונה .
    הרבה בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי ארניקה או כל רמדי הומאופתית

איילת גושן
    15/10/2011

שלום,

אותו כירופרקט שנתן לך את הארניקה, בוודאי שוחח איתך והחליט שתרופה הומאופתית זאת מתאימה לך - על פי השיחה. הוא גם קבע מהו המינון המתאים לך ובהתאם לכך המליץ. הוא גם אמור להגיד לך כמה לקחת ואיך בדיוק. מי שלא שוחח איתך ולא מכיר אותך לא יכול להמליץ. הטיפול בהומאופתיה הוא אישי.
    אני ממליצה שתהיי בקשר רציף עם אותו כירופרקט, במיוחד לאור העובדה שאת מתכוונת לקחת את הארניקה תקופה ארוכה. זה לא מומלץ לקחת הומאופתיה לאורך זמן בלי ביקורת מקצועית.
    באופן כללי אפשר לקחת תרופות הומאופתיות (רמדיז) בפה, מעל או מתחת ללשון, בהרחה, במריחה, כלומר במגע כלשהו עם הגוף. בחירת אופן הלקיחה תלוי באדם, בהומאופת, ברגישות ועוד.

רפואה שלמה!
    איילת גושן, הומאופתיה קלאסית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו