מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופה sepia לטיפול בסינוסיטיס חוזריהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה11/10/2011
שלום
הייתי אצל הומיאופת בשל סינוסיטיס חוזר וליחה בגרון וקיבלתי טיפול ב:
sepia
האם ניתן לקנות תרופה זאת בלי מרשם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל11/10/2011שלום לאה
זוהי לא תרופה זה רמדי הומאופתית
לא כדאי לקנות ללא מרשם -את יכולה לגרום לעצמך נזק
גשי להומאופת וקבלי פיקוח על לקיחת רמדי שתתואם לך אישית
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה11/10/2011שלום לאה
השאלה לא לגמרי ברורה . אם היית אצל הומאופת שהמליץ על הרמדי הזו מדוע לא קיבלת מירשם או שהוא הזמין אותה עבורך בבית מרקחת ?
באופן כללי , רמדיס הומאופתיות לא דרוש מירשם רפואי . הן לא נחשבות לתרופות .
אבל כן דרוש הומאופת טוב שידע להמליץ על הרמדי הנכונה עבורך.
הרבה בריאות
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
לאה14/10/2011הייתי אצל הומיאופת וקיבלתי את הרמדי ספיה שעזר לי מאוד. זה היה לפני 5 חודשים.
כרגע אני שוב עם הסימפטומים של סינוסיטיס אקוטי ועם אנטיביוטיקה ורוצה שוב את הרמדי.
ההומיאופת כנראה לא בארץ. התקשרתי אליו והוא יהיה רק בעוד שבועיים .אני תוהה אם כדאי לגשת לבית המרקחת ולבקש שוב את אותו הרמדי.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה הומאופתית sepia
איילת גושן15/10/2011לאה שלום,
כשניתנה לך התרופה ההומאופתית ספיה- sepia, היא ניתנה לך במינון המתאים לך לאחר שיחה ארוכה ומפורטת. אי אפשר לשחזר על פי שאלתך מהו המינון שניתן לך. כמו כן ייתכן שעכשיו, לאחר 5 חודשים, מתאים לך מינון אחר, או אולי אפילו רמדי אחרת. אם ההומאופת/ית בסביבה, אני ממליצה לחזור אליו/יה. אם לא, בחרי הומאופת בסביבת מגורייך והמשיכי טיפול. לקיחת הומאופתיה פעם אחת לא מספיקה בדרך כלל לעשות שינוי יסודי שיימשך לאורך שנים. טיפול הומאופתי הוא תהליך. אם את רוצה את היתרונות, כדאי להשקיע את הזמן.
רפואה שלמה,
איילת גושן הומאופתיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאה יקרה
יהודית פלינט15/10/2011טיפול הומאופתי נכון הוא לא רק פגישה אחת לקיחת רמדי והקלה בסימפטום . לפחות בשנה הראשונה כדאי להיות בקשר עם המטפל פעם בחדשיים שלשה כדי להבין אם הרמדי פועלת גם במישורים נוספים והאם תהליך הריפוי נימשך . תהליך ריפוי אינו זבנג וגמרנו אלא כאמור , תהליך שיכל להימשך גם שנים . ריפוי אמיתי הוא הקלה ושיפור בכל הרמות נפשית פיסית ואנרגטית כללית . לפיכך אני מאד ממליצה להיות בקשר עם המטפל שהיית אצלו בפעם הראשונה (אני מניחה שיש דרך ליצור קשר למקרים דחופים ) ולקבל הוראות ממנו.
רפואה שלימה
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)