תרופה sepia לטיפול בסינוסיטיס חוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה sepia לטיפול בסינוסיטיס חוזר
    יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה
    11/10/2011

שלום
    הייתי אצל הומיאופת בשל סינוסיטיס חוזר וליחה בגרון וקיבלתי טיפול ב:
    sepia
    האם ניתן לקנות תרופה זאת בלי מרשם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרופה - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    11/10/2011

שלום לאה

זוהי לא תרופה זה רמדי הומאופתית
    לא כדאי לקנות ללא מרשם -את יכולה לגרום לעצמך נזק
    גשי להומאופת וקבלי פיקוח על לקיחת רמדי שתתואם לך אישית

בברכה דר דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופה - תגובה

יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה
    11/10/2011

שלום לאה
    השאלה לא לגמרי ברורה . אם היית אצל הומאופת שהמליץ על הרמדי הזו מדוע לא קיבלת מירשם או שהוא הזמין אותה עבורך בבית מרקחת ?
    באופן כללי , רמדיס הומאופתיות לא דרוש מירשם רפואי . הן לא נחשבות לתרופות .
    אבל כן דרוש הומאופת טוב שידע להמליץ על הרמדי הנכונה עבורך.
    הרבה בריאות
    יהודית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

לאה
    14/10/2011

הייתי אצל הומיאופת וקיבלתי את הרמדי ספיה שעזר לי מאוד. זה היה לפני 5 חודשים.
    כרגע אני שוב עם הסימפטומים של סינוסיטיס אקוטי ועם אנטיביוטיקה ורוצה שוב את הרמדי.
    ההומיאופת כנראה לא בארץ. התקשרתי אליו והוא יהיה רק בעוד שבועיים .אני תוהה אם כדאי לגשת לבית המרקחת ולבקש שוב את אותו הרמדי.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופה הומאופתית sepia

איילת גושן
    15/10/2011

לאה שלום,

כשניתנה לך התרופה ההומאופתית ספיה- sepia, היא ניתנה לך במינון המתאים לך לאחר שיחה ארוכה ומפורטת. אי אפשר לשחזר על פי שאלתך מהו המינון שניתן לך. כמו כן ייתכן שעכשיו, לאחר 5 חודשים, מתאים לך מינון אחר, או אולי אפילו רמדי אחרת. אם ההומאופת/ית בסביבה, אני ממליצה לחזור אליו/יה. אם לא, בחרי הומאופת בסביבת מגורייך והמשיכי טיפול. לקיחת הומאופתיה פעם אחת לא מספיקה בדרך כלל לעשות שינוי יסודי שיימשך לאורך שנים. טיפול הומאופתי הוא תהליך. אם את רוצה את היתרונות, כדאי להשקיע את הזמן.

רפואה שלמה,
    איילת גושן הומאופתיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאה יקרה

יהודית פלינט
    15/10/2011

טיפול הומאופתי נכון הוא לא רק פגישה אחת לקיחת רמדי והקלה בסימפטום . לפחות בשנה הראשונה כדאי להיות בקשר עם המטפל פעם בחדשיים שלשה כדי להבין אם הרמדי פועלת גם במישורים נוספים והאם תהליך הריפוי נימשך . תהליך ריפוי אינו זבנג וגמרנו אלא כאמור , תהליך שיכל להימשך גם שנים . ריפוי אמיתי הוא הקלה ושיפור בכל הרמות נפשית פיסית ואנרגטית כללית . לפיכך אני מאד ממליצה להיות בקשר עם המטפל שהיית אצלו בפעם הראשונה (אני מניחה שיש דרך ליצור קשר למקרים דחופים ) ולקבל הוראות ממנו.
    רפואה שלימה
    יהודית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו