מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון קשה מאדהריון קשה11/10/2011
אני כרגע בחודש השלישי להריון ,ומעל חודשיים אני מרגישה סבל נוראי שכולל חולשה תמידית , סחרורות וחוסר יציבות ,קושי להירדם , קושי לבצע מטלות מאד בסיוסיות כגון להתלבש להתקלח וכו ,חוסר ריכוז, בקושי יוצאת מהבית ,לא יכולה לעמוד הרבה זמן על הרגליים, לא מצליחה לקום בבוקר ..לוקח לי שעה בערך להתאושש , המון בחילות לאורך כל היום , הקאות יום כן יום לא וכשאני מקאיה זה כאילו הנשמה שלי יוצאת החוצה , הקאות מאד קשות , ירידה במשקל , שילשולים,אני גם ככה בתת משקל ואני נחלמת בשביל לא לרדת אלא רק לשמור על אותו משקל , חוסר תאבון , אוכלת מאכלים מאד יבשים כמו קרקרים , צנימים , בננות ואם אני נוגעת במשהו חומצי הגוף יגיב לזה מאד לא טוב אני עדיין לומדת מה אני כן יכולה לאכול , לסיכומו של עניין המצב שלי מאד קשה אני דיי מבודדת מהעולם כי מעדיפה שאף אחד לא יראה אותי ככה , אני יכולה להגיד שיש רגעים שהסימפטומים נחלשים ואז אני הבנאדם הכי מאושר עליי האדמות ומתפללת לא להרגיש ככה שוב אבל עד כה זה חוזר חלילה ,כרגע יש טיפה שיפור בכל התופעות המתאורות אך יחד עם זאת בסופו של יום רוב שעות היום אני מרגישה מאד רע...האם טיפול הומפאתי יכול לעזור לעבור את התקופה הקשה הזו\? תודה על ההתייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך תופעת
הריון קשה11/10/2011יש עוד הרבה תופעת שלא ציינתי כמו טעם נוראי בפה לא משנה כמה פעמים אני אצחצח שיניים , צמרומורת קור, חום גוף של 37.2 מעלות ואני בחיים לא סבלתי מחום מה שקשה עליי מאד כל אלה תופעות שבאותו והולכות לאורך היום , כאבי ראש מאד חזקים , קושי לדבר ברגעים מסויימים ,חוסר יכולת לבלוע כדורים ווטימנים , הרבה רפלקסים של הקאות,הראייה שלי לא טובה בלי קשר להריון מה שמוסיף לקושי ,משתדלת לשתות הרבה כמה שאני יכולה אף על פי שתמיד אני חשה שאני מיובשת. זהו נראה לי\...:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תופעת - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל11/10/2011כפי שציינתי אפשרי לעזור ויש הרבה תופעות שיעלמו בהומאופתיה עד 90%
אבל בתנאי שתלכי להומאופת בעל נסיון אני ממליצה רק בקופה או במקום אחר שבדק את ההומאופתים שלו ומצא אותם מוסמכים ובעלי נסיון רב
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תופעת - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה11/10/2011שלום רב
אכן המצב שאת מתארת הוא קשה ודורש טיפול . הרבה נשים סובלות בעיקר ב-3 חודשי ההריון הראשונים אבל כאמור לפי מה שאת מתארת אצלך זה יותר חמור . באופן כללי יש הרבה נשים שדברים רבים עולים או מחמירים אצלן בהריון ולכן זו תקופה טובה לטיפול כדי שגם ההורות תהיה טובה יותר. מכיוון שההומאופתיה מתאימה גם להריון אני מאד ממליצה על טיפול הומאופתי (קלאסי )אצל הומאופת מנוסה .
בהצלחה
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון קשה מאד - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל11/10/2011שלום
בהומאופתיה יש הרבה תשובות למצבים מהסוג שתיארת
במידה ותרצי עזרה אשמח לעזור ואו לכי לקופת החולים שלך להומאופת
מוסמך של הקופה.
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקום
הריון קשה11/10/2011את מטפלת רק בנווה צדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)