האם יכולה להיות תגובה אלרגית לתרופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יכולה להיות תגובה אלרגית לתרופה
    נירית
    24/01/2008

בני בן שנה וחודשיים, היה חולה ומצונן. התחלתי לתת לו את ה-R49 שלשום (3 טיפות 2-3 פעמים ביום לפני האוכל) ומאז אתמול הוא משלשל מדי פעם ועל גופו יש כתמים אדומים שמופיעים ונעלמים (בעיקר באזור הפנים והצוואר). לא שניתי כלום בתזונה (שלי ושלו -- הוא עוד יונק פעם אחת ביום). מצד שני אמורות לצמוח לו גם שיניים (הפה נפוח ודואב ואולי בכלל הכל זה בגלל הצמיחה הזו).

בכל מקרה אני רוצה לשלול - האם התרופה ההומיאופטית היא זו שיכולה לגרום לו אלרגיה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לטיפול

יואב פנחס
    24/01/2008

שלום נירית
    ככלל תרופות מסדרת R הם עשויות בצורה הומאופתיות אבל השימוש בהם הוא לא ואסביר:
    בהומאופתיה קלאסית ישנם 3000 תרופות כל תרופה עברה ניסוי על קב' אנשים.
    אותם נסיינים פיתחו סימפטומים הקשורים לאותה תרופה. שמגיע אדם לטיפול ההומאופת מתאים לו תרופה שיצרה את אותם סימפטומים מהם הוא סובל. אותה תרופה תרפא את הבעיה.

סדרת R מייצאת תרכובות רבות של תרופות הומאופתיות שמטרתן להקל באופן זמני על הבעיה.
    הבעיה שתרכובות אלו לא עברו ניסוי על אנשים, וגם לא ידוע מה ההשפעה לתת תרופות הומאופתיות רבות בתמצית אחת.
    מניסיוני אני מקבל דיווחים לא מעטים שאותם תרופות גורמות לתופעות לוואי הקשורות לאחד המרכיבים באותו תורכובת של ה R.

המלצתי אליך היא לפנות למטפל בהומאופתיה קלאסית שיתאים לילדך תרופה הומאופתית המתאימה לו ולקבל את הטיפטול ברמה הגבוה ביותר.

גם הומאופתיה זה תרופה ואפילו שזה טבעי אם לא מתאימים תרופה נכונה יש סיכוי לתופעות לא רצויות.
    ורוקח המשוחח איתך מספר דק' לא יכול לתת לך מענה הולם לבעיה.

מקווה שעזרתי
    יואב פנחס-הומאופת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו