המלצה למשהו טבעי לחרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה למשהו טבעי לחרדה
    סיוון
    27/10/2011

שלום!
    אני בת 28 אני סובלת מפחדים ונכנסת ללחץ וחרדה מסוימת מכל בעיה רפואית שצצה לי.זה קורה ככל הנראה מאחר שבגיל נעוריי עברתי ניתוח בעיניים,ניתוח פתאומי מעכשיו לעכשיו די דחוף ומאז קרו עוד כאלה שממש לא הייתי מוכנה להם..כנראה שזה גורם לי להסתכל על כל תופעה לא מוכרת כמשהו בהול וניתוחי...בכל אופן יש לי עוד כמה סיבות להיכנס לחרדה ורעידות בגוף מזה ..האם יש משהו טבעי שאוכל לרכוש?הרופאת משפחה נתנה לי בעבר סירופ פסיפלורה...מה דעתך?תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה למשהו טבעי לחרדה

הוספת תגובה

• המלצה למשהו טבעי לחרדה - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    27/10/2011

שלום

לא מכירה את הסירופ -ולא ממליצה על משהו שלא מותאם אישית
    גשי להומאופת בקופת החולים שלך שיתאים לך משהו אישי
    יש פתרונות לכול סוגי החרדות בהומאופתיה

בהצלחה אדית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה למשהו טבעי לחרדה - תגובה

יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה
    27/10/2011

שלום רב
    לצערי אני לא יכולה להמליץ על תכשיר כזה או אחר שיכל ליפתור את הבעיה , יתכן שרסקיו רמדי יכולה לעזור .
    אני מאד ממליצה על טיפול הומאופתי אישי שבו ההומאופת שומע ומתרשם באופן הכי עמוק על הפחדים שלך והחרדות ועל השרש שלהם ומתאים משהו שמתאים לך . יש בערך 500 תרופות הומאופתיות לחרדה ומתוכן צריך לבחור את זו שהכי מתאימה לך ורק בדרך זו יש סיכוי אמיתי לפיתרון אמיתי לבעיה .
    בהצלחה
    יהודית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו