מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה למשהו טבעי לחרדהסיוון27/10/2011
שלום!
אני בת 28 אני סובלת מפחדים ונכנסת ללחץ וחרדה מסוימת מכל בעיה רפואית שצצה לי.זה קורה ככל הנראה מאחר שבגיל נעוריי עברתי ניתוח בעיניים,ניתוח פתאומי מעכשיו לעכשיו די דחוף ומאז קרו עוד כאלה שממש לא הייתי מוכנה להם..כנראה שזה גורם לי להסתכל על כל תופעה לא מוכרת כמשהו בהול וניתוחי...בכל אופן יש לי עוד כמה סיבות להיכנס לחרדה ורעידות בגוף מזה ..האם יש משהו טבעי שאוכל לרכוש?הרופאת משפחה נתנה לי בעבר סירופ פסיפלורה...מה דעתך?תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה למשהו טבעי לחרדה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל27/10/2011שלום
לא מכירה את הסירופ -ולא ממליצה על משהו שלא מותאם אישית
גשי להומאופת בקופת החולים שלך שיתאים לך משהו אישי
יש פתרונות לכול סוגי החרדות בהומאופתיה
בהצלחה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה למשהו טבעי לחרדה - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה27/10/2011שלום רב
לצערי אני לא יכולה להמליץ על תכשיר כזה או אחר שיכל ליפתור את הבעיה , יתכן שרסקיו רמדי יכולה לעזור .
אני מאד ממליצה על טיפול הומאופתי אישי שבו ההומאופת שומע ומתרשם באופן הכי עמוק על הפחדים שלך והחרדות ועל השרש שלהם ומתאים משהו שמתאים לך . יש בערך 500 תרופות הומאופתיות לחרדה ומתוכן צריך לבחור את זו שהכי מתאימה לך ורק בדרך זו יש סיכוי אמיתי לפיתרון אמיתי לבעיה .
בהצלחה
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)