חולשה כללית ממושכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה כללית ממושכת
    בן 34
    08/11/2011

שלום רב,
    מזה כשנתיים שאני סובל מחולשה כללית ועייפות מוזרה, חוסר אנרגייה, עם תחושת עקצוצים ברגליים (מהברכיים ומטה), לעתים גם בידיים, כמו כן מעת לעת ישנה תחושות חום וקור בכפות רגליים. לעתים תחושת החולשה מלווה בתחושת "עיניים עייפות" מעין עיניים דומעות אבל בלי דמעות (קצת קשה לתאר זאת).
    התלונות לא ספציפיות והן באות והולכות.
    התופעות החלו לאחר טיפול ב PPI בשל דלקת בושט שהתגלתה אצלי. חשבתי תחילה שמדובר בתופעות לוואי של הכדור (נקסיום) אולם רופא הגסטרו שלל זאת.
    עברתי בדיקות רבות, כולל MRI מח ועמוד שדרה, EMG, מעבדת שינה - ניתן לומר שבסה"כ הבדיקות תקינות. אינני מאובחן עדיין בשום מחלה גם לא בתשישות כרונית בשל תסמינים חלקיים בלבד למחלה. עברתי 32 טיפולי דיקור סיני, טופלתי ע,י נטורופט- ללא שיפור במצב.
    אני די חסר אונים שכן הדבר פוגע בתיפקודי בעבודה וכמובן גם בבית.
    אציין כי אני בעל עודף משקל, כמו כן נמצא מחסור בטסטוסרון ומחסור בויטמין D אולם כל הרופאים שבדקו אותי גורסים שאין קשר לתופעות.
    החיסרון ברפואה הקונבנציונאלית שכל רופא מסתכל דרך קוף המחט שלו ולא מתייחס למכלול כולו. אשמח לשמוע את דעתכן בנושא- מה זה כבר יכול להיות ??...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה כללית ממושכת

הוספת תגובה

• חולשה כללית ממושכת - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    08/11/2011

שלום

לצערי אני לא רופאה ולא נותנת איבחונים רפואיים -זה מה שעולה מדבריך שאתה מצפה לשמוע. אתה מוזמן לגשת לרופא הומאופת בקופת החולים שלך ולקבל טיפול בנידון ואיבחון

בברכה ובהצלחה דר דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולשה כללית ממושכת - תגובה

יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה
    08/11/2011

שלום רב
    אתה ודאי לא מצפה שמה שרופאים מדופלמים לא הצליחו לאבחן לאחר בדיקות כה רבות נוכל אנחנו לעשות דרך גלי האינטרנט .
    אולם למעשה אולי מוטב כך שאין איבחון כי כנראה שאין בעיה אורגנית רצינית למרות שאתה מרגיש מאד לא טוב . למרות שנאמר לך שזה לא נראה כמו תסמונת התשישות הכרונית אני נתקלתי בהרבה וריאציות של התסמונת וייתכן מאד שזה כן . מאחר ושללו מן הסתם פגיעה במערכת העצבים מה שחשוב כרגע זה פחות האיבחון ויותר הטיפול ואני ממליצה בחום רב על טיפול הומאופתי קלאסי .
    רפואה שלימה
    יהודית פלינט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו