מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Antimonium Crudumרוני25/11/2011
שלום,
חיפשתי באינטרנט מידע על הרמדי Antimonium Crudum
הכל לצערי באנגלית.
האם אפשר לדעת ממה היא מופקת ומה מאפיין רמדי זאת?
אשמח גם לקבל הפנייה לאתר או מקום בו אפשר לקרוא מידע על הרמדי השונות.
חן חן
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
רוני27/11/2011אם מקור בעברית לקריאה על המטריה מדיקה של הרמדי השונות - זאת גם תהיה תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין תגובה???
רוני30/11/2011שלום לכן,
אני מאמינה שלחכות כמעט שבוע לתשובתכן זה די מכובד וסבלני. אם אינכן יודעות אם יש מידע אינטרנטי בעברית שבו ניתן לקרוא על הרמדיז השונות, ואם לא תוכלו לספר לי קצת על הרמדי הזו, מאוד אעריך אם תכתבו זאת. ההתעלמות מותירה את המצב באי וודאות ותשובה שלילית עדיפה על התעלמות.
חן חן
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAntimonium Crudum - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל30/11/2011שלום רוני
אני אל נוהגת לתת מידע על רמדיס -אפילו לא ללקוחות שלי
זה יכול להטעות אותך - רק סטודנטים יכולים לקבל מידע כי הם לומדים
נכון על כול רמדי - אבל גם לא ממני אלא מהמורים שלהם -כך שלצערי לא אוכל לעזור
מעבר לזה אתה בטוח תוכל למצוא לבד בעולם האינטרנט של היום
בהצלחה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAntimonium Crudum - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה02/12/2011שלום רוני
הרמדי מופקת מאחד המינרלים שבטבע בשם אנטימוניום .
אכן רוב החומר אודות הרמדיס מופיע באנגלית .
אם קיבלת אותו מהומאופט שאתה סומך עליו כדאי לקחת את הרמדי מבלי "להיות משוחד" לכל רמדי יש הרבה צדדים ולא הכל צריך להופיע בכל מטופל ולכן כדאי להיות עסוק בתהליך ההחלמה ולא בחיפוש אחר האינפורמציה . אם נעזרת כבר מרמדי זו זה סיפור אחר אבל לא כאן המקום לפרט על כל רמדי ...
בברכה
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהודית שלום
רוני02/12/2011יהודית יקרה,
תשובתך היתה מספקת, נהדרת, מקצועית ואני מאוד מעריך זאת.
נתת לי מענה נהדר לגבי מקור הרמדי (עולם הצומח) - זה היה חשוב לי.
למרות שלא הסברת על הרמדי הנחת מאוד את דעתי בנושא לקיחתה ללא דעה קדומה וקריאה עליה. והסברת כל כך נהדר על כל שאין טעם לקרוא על רמדי כי יש לכל אחד אספקטים רבים שלא בהכרח נכונים וקיימים אצל האדם המקבל אותה - זה גם היה מידע חשוב עבורי.
חן חן לך
יישר כוח
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)