מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברונכיט ואסטמה של העורדליה03/02/2008
שלום רב,
בתי בת שנתיים וחצי.
בגיל שנה היה לה לראשונה ברונכיט (נשימה כבדה מאוד בלילה, הרבה ליחה בדרכי הנשימה)
רופא של "ביקור רופא" אבחן זאת כברונכיט ובאופן מאוד מוזר (אז לא הייתי מודעת לזה) נתן טיפול אנטיביוטי.
הברונכיט עברה.
באופן כללי היא ילדה בריאה.
בגיל שנתיים התפרצה אסטמה של העור - מופיעה בעיקר בכפלים שבצד הפנימי של אזור המרפק, אבל גם סביב העיניים - ואני לא מצליחה למגר אותה..
מזה 6 חודשים באה והולכת (בעיקר באה)
אני מטפלת יומיים שלושה במשחה עם סטרואידים ואח"כ עוברת למשחות טבעיות אבל הן לא מצליחות למנוע הישנות.
חשוב לציין שלפני גיל שנתיים לא היה שום סימפטום של אסטמה של העור- תמיד עור חלק גם בקרקפת....
לפני חודש שוב ברונכיט...הפעם ניתן טיפולב אמצעות משאפים (כחול וחום) ותוך 4 ימים הנשימה חזרה לעצמה...רק שלפני יומיים התחלתי לחוש שוב בקשיי נשימה בלילה...סימנים של התחלת ברונכיט.
כשהתפרצה הברונכיט לפני חודש..במקביל לטיפול הקונבניונאלי הלכתי להומאופט של מכבי טבעי באזור חיפה.
לצערי מאוד התאכזבתי ה"אבחון" ארך 5 דקות..הוא לא הבין מדוע באתי וטען שהילדה מאוד בריאה ולבסוף רשם לי איזה רמדי שאפילו לא טרחתי לרכוש כתוצאה מחוסר האימון בו.
תופעה שלישית של ברונכיט במהלך שנה וחצי. ואסטמה של העור שנמשכת כבר 6 חודשים לא נראים לי כמו מצב בריא.
אני מאמינה ביכולת של ההומאופטיה להביא מרפא אך אני לא רוצה ליפול שוב על "הומאופט" מאכזב.
מה גם ,שכידוע לך, כל אבחון כזה כרוך בהרבה כסף.
כמו כן מתקשה לנסוע עם בתי נסיעות ארוכות ומחפשת מישהו שיכול לעזור באזור חיפה.
האם אתה יכול להמליץ על הומאופט טוב באזור חיפה. שמנוסה בטיפול בבעיות של דרכי הנשימה ואסטמה של העור.....??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יואב פנחס04/02/2008שלום דליה,
באופן כללי מערכת העור והנשימה קשורות, ומה שאני רואים שטיפול בבעיית העור ע"י משחות
עלול לגרום לבעיות נשימה בסופו של דבר.
חשוב שתיפני להומאופת קלאסי - אבחון הנעשה ע"י הומאופת מהאסכולה הקלאסית אורך כ שעה
ולאחר מכן הוא יוכל לדעת איזו תרופה מתאימה לביתך, רק כך תוכלי לקבל טיפול ברמה גבוהה.
פני לאתר של האגודה להומאופתיה- ישנה רשימה של הומאופתיים קלאסים גם באזור חיפה.
www.homeopathy-israel.co.il
בהצלחה
יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)