בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהריון
    בת שבע
    09/01/2012

קבעו לי כבר תור לניתוח קיסרי, הבנתי שיש כדורים בשם ארניקה? שאפשר לקחת והם עוזרים בכאבים.. אפשר לדעת עוד פרטים על זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהריון

הוספת תגובה

• בהריון - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    09/01/2012

היי בת שבע

כול לקיחה של כדורים הומאופים צריכה פיקוח של הומאופת מוסמך
    בפרט אחרי או לפני או בזמן הליך כירורגי -אנא פני להומאופת בקופת החולים שלך להתייעצות והכוונה עמוקים ורציניים בהתאם למצבך

אני חוזרת אין לקחת רמדי הומאופתית ללא פיקוח של הומאופת -ישנם הומאופתים שמלווים תהליך של לידות -חפשי באגודה להומאופתיה הומאופתית בשם טרי -ויש היום עוד הומאופתים שמתמחים סביב נושאי לידה הריון וחדר לידה

בהצלחה דר דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהריון - תגובה

יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה
    10/01/2012

שלום בת שבע
    ראשית שיהיה בשעה טובה ובמזל טוב .
    אני אכן ממליצה על ארניקה לאחר ניתוח קיסרי ואפילו בשילוב של רמדי הומאופתית נוספת בשם Bellis perenis /
    את יכולה להתקשר אליי או לשלוח אליי מייל ואשמח לתת לך את ההסבר המדויק כיצד לקחת .
    כל טוב
    יהודית פלינט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו