מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פתרון הומאופטי לשיעולאודליה18/03/2012
שלום!
יש לי ילד בן 3 הסובל לעיתים משיעול חזק (אפילו סטרידור) שקשה מאוד להקל ולטפל לחלוטין. מגיל חצי שנה סבל מברונכיט חוזר אשר טופל באמצעות ונטולין ובודי קורד, וגם אנטיביוטיקה כשהמצב החמיר לדלקת ריאות. בכל עונת החורף נטה לחלות לעיתים קרובות מאוד, ו אפילו שהיה מטופל בתרופות שציינתי, השיעול היה הדבר הבולט ביותר שהיה קשה להקל, אשר בסופו היה מוביל להקאה.
השנה הוא חוסן נגד השפעת בתחילת העונה. בנוסף, התחלתי טיפול טבעי באמצעות טינקטורה של צמחי מרפא לחיזוק מערכת החיסונית. אכן חל שיפור בתדירות המחלות, אני לא יודעת בדיוק ממה (אולי גם גורם הגיל משפיע) ובכל זאת השיעול הופיע מדי פעם והיה מאוד קשה להיפטר ממנו. אני משתדלת תמיד להתחיל בטיפול טבעי כמו דבש עם בצל וטיפות הומאופטיות של ד"ר רקווג R9, שעוזר קצת להפחית את השיעול אבל לא פותר את הבעיה לגמרי. וכשיש שיעול המאובחן כסטרידור, שיעול חזק מאוד, נבחני ובלתי פוסק בכלל, הטיפול היחיד שעזר לצערי, רק משאף של בודי קורד בשילוב של סירופ לשיעול - טיפול קונבנציונלי עתיר בסטרואידים שאני כל כך לא אוהבת.
שאלתי היא, האם יש רמדי היכולה לפתור את בעיית השיעול החוזרת שוב ושוב, או לפחות להקל על שיעול אקוטי במיוחד?
יש לציין, שכשהתחילו הבעיות, פניתי להומאופטית, אבל התאכזבתי מאוד לגלות שכל מה שהמליצה לי לטיפול, לא עזר בכלל ולכן זנחתי את ההומאופטיה.
יצא לי לקרוא שוב על נושא ההומאופטיה ולשמוע אנשים ממליצים על טיפול זה, וחשבתי לבדוק אם כדאי לטפל בצורה הזו למען בריאותו של ילדי.
אשמח לתשובה,
אודליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון הומאופטי לשיעול - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל19/03/2012שלום אודליה
לא יודעת למי פנית -אבל בידיים הנכונות תוכלי למצא תשובות
וזה לוי גם בך בכמה את ממלאת אחרי הוראות ומתמידה עד לסיום התהליך
המלצתי גשי לקופת החולים וקבלי עבורו טיפול
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון הומאופטי לשיעול - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה24/03/2012שלום אודליה
להומאופתיה הקלאסית יש פתרונות אבל הפיתרון הוא לילד X עם כל מכלול הבעיות שלו כולל השיעול . לכן אי אפשר להמליץ על תרופה הומאופתית מבלי לפגוש את הילד ולהתאים לו את מה שמתאים במיוחד לו (ולא לכל ילד עם שיעול ) לאחר תשאול שיכל להימשך שעה ויותר . איני יודעת לאיזה הומאופט פנית אבל אני יודעת שלהומאופתיה יש פוטנציאל ריפויי מצויין במיוחד לסוג כזה של בעיות .
יש באתר האגודה להומאופתיה קלאסית רשימה של הומאופתים מורשים . ממליצה לבחור מתוך הרשימה .
רפואה שלימה
ד"ר יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)