אינטרקציה בין תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינטרקציה בין תרופות
    נדיה
    17/04/2012

אהלן,
    אני סובלת מקנדידה מערכתית ומעי דליף, ווירוס אפשטיין בר.
    חוץ מהטיפול בקנדידה
    קיבלתי 2 תרופות הומאופתיות להקל על התסמינים:

וr88 לוירוס
    r84 לאלרגיות , שקיבלתי מהרוקח ולא מהנטורופתית, וראיתי שהוא מכיל פטריות?? יכול להיות שאסור לי לקחת את זה?

הבנתי שצריך לשתות 10 טיפות 3 פעמים ביום לפני אוכל.
    השאלה היא, האם אפשר לשלב בין שניהם למשל למהול 30 טיפות מכל אחד בבקבוק מים ולשתות במהלך היום??
    או שזה יכול להכיל כמות של אלכוהול שתזין את הקנדידה?? חשוב לציין שאני בדיאטה ללא סוכר ושמרים ואלכוהול בגלל זה אני קצת חוששת..
    תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינטרקציה בין תרופות

הוספת תגובה

• אינטרקציה בין תרופות - תגובה

ערן אינדיג
    17/04/2012

נדיה שלום ותודה על פנייתך לפורום.
    אני מצטער לשמוע שאת סובלת ממספר כה רב של בעיות. אולי טיפול הומאופתי מוצלח היה יכול לעזור...
    את כותבת שקיבלת שתי תרופות הומיאופתיות אבל את לא מציינת ממי קיבלת אותם.
    אם זה הומאופת מוסמך אזי כדאי שתפני אליו לקבלת הנחיות מדוייקות על דרך לקיחת התרופות.
    אם החלטת על דעתך או על סמך עצה ממי שאינו הומאופת ליטול תרופות אלו אזי המלצתי החד משמעית היא שלא ליטול אותם.
    בהומיאופתיה קלאסית אגב אין כזה דבר תרופה לוירוס ותרופה לאלרגיות ותרופה בשביל ההרגשה הכללית אלא אנחנו נותנים תרופה אחת, עשויה מחומר אחד ולא תערובת.
    בנוסף אני רוצה לציין שאני לא חסיד גדול של הדיאטה שאת נוקטת בה (ללא סוכר, שמרים ואלכוהול). דיאטה כזו אינה פותרת את הבעיה מהשורש כיוון שמערכת העיכול שלנו אמורה להתמודד עם סוכרים, אם היא אינה מסוגלת לעשות זאת אנו צריכים תרופה על מנת לרפא אותה. הימנעות מצריכת סוכרים אינה הפתרון.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו