נרתיק לרמדי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נרתיק לרמדי
    ולרי
    27/04/2012

שלום, אני מטופלת בהומואופתיה זמן מה, בערך שנה פלוס. ובעקרון אני מאוד ניידת. נוסעת במהלך השבוע למקומות שונים בהיותי סטודנטית. את הרמדי אני צריכה לקחת כל יום ולעיתים גם כמה פעמים ביום. השמירה מאי חשיפה לקרינה מאוד קשה ולעיתים קורה ובטעות אני שוכחת. האם קיים נרתיק כלשהו שיכל להגן על הרמדי, אני מניחה שזה אמור להיות מעופרת או משהו כזה? או האם אתם מכירים אתר שממנו אפשר לקנות נרתיק כזה..?
    בתודה מראש, ולרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נרתיק לרמדי

הוספת תגובה

• נרתיק לרמדי - תגובה

ערן אינדיג
    27/04/2012

ולרי שלום,

אם את צריכה לטול את הרמדי מספר פעמים ביום במשך תקופה ארוכה הרי שברמת וודאות גבוה למדי ניתן לומר שהטיפול בך נעשה שלא לפי עקרונות ההומאופתיה הקלאסית ובמקרה הטוב הוא לא תורם לך.

הרמדי שאת לוקחת אינה מרפאה אותך וההוכחה היא שאת צריכה אותה שוב ושוב ושוב כמו שדוחפים בכוח פיסת פאזל למקום שהיא לא ממש מתאימה, אולי עם עוד קצת כוח זה יעבוד.

הציבור התרגל לרפואה המערבית שנותנת עוד ועוד תרופות במקום לפתור את הבעיה ולצערי התחילו לאמץ את הסגנון הזה גם אנשים שקוראים לעצמם הומאופתים.

בקיצור, במקום לקנות נרתיק כדאי לך לנסות טיפול הומאופתי קלאסי אמיתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת...

ולרי
    27/04/2012

ראשית מודה על התגובה.
    בעקרון אני לא לוקחת כמה פעמים ביום תמיד, אלא רק פעם אחת ביום. כיוון שבזמן האחרון נפצעתי באופן רציני אז באותה תקופה היה טיפול חירום, אני מניחה שזה כן יעיל וכן על פי עקרונות ההומואופטיה, הלא כן?
    בנוסף, אני עדיין כל הזמן ניידת- לימודים(אריאל), בית(רחובות), בית שני(קרית אונו) וחבר (תל אביב) וכל זה במהלך השבוע.. יש פתרון כלשהו שאתה יכל להמליץ עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת... - תגובה

ערן אינדיג
    27/04/2012

ולרי, אני מציע שתפני למי שמטפל בך. מי שנותן כל כך הרבה תרופות צריך גם לדעת איך מאחסנים אותן.
    אני לא עובד בשיטה הזו. מצטער.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת... - תגובה - תגובה

יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה
    30/04/2012

שלום ולרי
    את יכולה לעטוף את הרמדי בנייר כסף (עדיף כמה שכבות או נייר עבה יותר ) זה יכל להגן בעיקר מפני קרינות מסוגים שונים
    בברכה
    ד"ר יהודית פלינט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו