ספרי הומיאופתיה לבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספרי הומיאופתיה לבית
    טל
    11/06/2012

שלום. הייתי מעוניין לדעת אם יש ספרים שהייתם ממליצים לאנשים, המעוניינים לטפל בבני משפחתם במקרים אקוטיים ובמקרי עזרה ראשונה הומיאופתית. כמובן שמדובר בספרים לאנשים שאוהבים הומיאופתיה אך לא בהכרח הומיאופתים. האם ישנם ספרים כאלה המתאימים ומומלצים על ידכם שהם בעיקר או רק להומיאופתים. אשמח לקבל המלצות. בתודה, טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספרי הומיאופתיה לבית

הוספת תגובה

• ספרי הומיאופתיה לבית - תגובה

ערן אינדיג
    12/06/2012

טל שלום,

לצערי אני לא מכיר ספר טוב בנושא שיכול לעזור לך.

אם לא למדת הומאופתיה הרי שמלבד התרופה ארניקה למקרי חבלות (שגם איתה צריך להיזהר שלא לעשות שימוש רב מידי) אני ממליץ לך שלא לטפל במצבים אקוטיים או עזרה ראשונה בעצמך.

כדאי לך להיות בטיפול הומאופתי, אם אין בעיה נוכחית אז עורכים מפגש אחד שבו מכירים אחד את השני ואת נשארת עם הפרטים של ההומאופת כך שתוכלי להתייעץ איתו במקרה הצורך.

יש הרבה פרמטרים שצריך לקחת בחשבון לצורך בחירת תרופה, כרונית או אקוטית, ואני לא בטוח שיש דרך ללמד את צורת הטיפול בכמה עמודים או קורס מזורז.

בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול עצמאי בהומאופתיה

דוד גרושקו
    13/06/2012

שלום טל
    לפני 20 שנה כשהייתי אב צעיר קניתי לעצמי כמה ספרי הומאופתיה לבית מחנויות ספרים, וניסיתי לטפל בבני משפחתי כשהיו להם מחלות קטנות פה ושם, ולרוב בלי הצלחה כלל, עד שהתייאשתי וזנחתי את ניסיונותי.
    ברבות השנים נהייתי הומאופת בעצמי, ובהסתכלות לאחור אני כלכך מבין למה לא הצלחתי, לא כי זה מסוכן, אבל יש כל כך הרבה גורמים משפיעים , ורק שנים רבות של לימוד וטיפול מביאים אותך להבנה מה לתת מתי.
    עדיף שתנסה להשתמש בתרופות צמחיות, טבעיות, סבתא - לרוב זה יותר פשוט וגם עובד לפעמים, או שתלך ללמוד.
    בהצלחה.

דוד גרושקו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו