מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספרי הומיאופתיה לביתטל11/06/2012
שלום. הייתי מעוניין לדעת אם יש ספרים שהייתם ממליצים לאנשים, המעוניינים לטפל בבני משפחתם במקרים אקוטיים ובמקרי עזרה ראשונה הומיאופתית. כמובן שמדובר בספרים לאנשים שאוהבים הומיאופתיה אך לא בהכרח הומיאופתים. האם ישנם ספרים כאלה המתאימים ומומלצים על ידכם שהם בעיקר או רק להומיאופתים. אשמח לקבל המלצות. בתודה, טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספרי הומיאופתיה לבית - תגובה
ערן אינדיג12/06/2012טל שלום,
לצערי אני לא מכיר ספר טוב בנושא שיכול לעזור לך.
אם לא למדת הומאופתיה הרי שמלבד התרופה ארניקה למקרי חבלות (שגם איתה צריך להיזהר שלא לעשות שימוש רב מידי) אני ממליץ לך שלא לטפל במצבים אקוטיים או עזרה ראשונה בעצמך.
כדאי לך להיות בטיפול הומאופתי, אם אין בעיה נוכחית אז עורכים מפגש אחד שבו מכירים אחד את השני ואת נשארת עם הפרטים של ההומאופת כך שתוכלי להתייעץ איתו במקרה הצורך.
יש הרבה פרמטרים שצריך לקחת בחשבון לצורך בחירת תרופה, כרונית או אקוטית, ואני לא בטוח שיש דרך ללמד את צורת הטיפול בכמה עמודים או קורס מזורז.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול עצמאי בהומאופתיה
דוד גרושקו13/06/2012שלום טל
לפני 20 שנה כשהייתי אב צעיר קניתי לעצמי כמה ספרי הומאופתיה לבית מחנויות ספרים, וניסיתי לטפל בבני משפחתי כשהיו להם מחלות קטנות פה ושם, ולרוב בלי הצלחה כלל, עד שהתייאשתי וזנחתי את ניסיונותי.
ברבות השנים נהייתי הומאופת בעצמי, ובהסתכלות לאחור אני כלכך מבין למה לא הצלחתי, לא כי זה מסוכן, אבל יש כל כך הרבה גורמים משפיעים , ורק שנים רבות של לימוד וטיפול מביאים אותך להבנה מה לתת מתי.
עדיף שתנסה להשתמש בתרופות צמחיות, טבעיות, סבתא - לרוב זה יותר פשוט וגם עובד לפעמים, או שתלך ללמוד.
בהצלחה.
דוד גרושקו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)