מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול הומאופתי באסטמה קשהמור27/09/2012
שלום,
אני חולת אסטמה קשה מזה כ- 9 שנים. (אחת לחצי שנה מטופלת בסטרואידים בבליעה).
לפני כחודש התחלתי טיפול הומאופתי. השיעול והליחה במצב הרבה יותר טוב אך עדיין מתקשה מאוד לנשום. (אגב גם משאפים לא מאוד עוזרים אך הרופאה ההומאופתית אמרה לי שאין אפשרות לקחת סטרואידים בזמן טיפול הומאופתי).
מבקשת לדעת מהו זמן סביר לשיפור בכמות הצפצופים/ חרחורים ומתי אתחיל להרגיש יותר טוב ולתפקד? (או במלים אחרות: מתי להרים ידיים ולהבין שאין להומאופתיה אפשרות לסייע לי). תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי באסטמה קשה - תגובה
ערן אינדיג27/09/2012מור שלום,
ראשית, חשוב שתפני להומאופתית שמטפלת בך, אני אנסה לעזור אולם מטבע הדברים היא מכירה את המקרה טוב ממני.
ראשית, בכדי לשפוט הצלחה של טיפול צריך לראות שינוי חיובי, לעיתים הוא לוקח זמן אבל אם המגמה חיובית ודברים משתפרים בהדרגה הרי שהטיפול הוא בכיוון הנכון. קצב השיפור תלוי בהמון גורמים אבל כל עוד המצב משתפר הרי שהטיפול מצליח.
שנית, טיפול הומאופתי יכול להינתן גם במקביל לסטרואידים, הם לא מונעים מהתרופה לעבוד. נכון שבטווח הארוך הפתרון האידיאלי יהיה שלא תצטרכי אותם אבל אם כעת את לא מצליחה לנשום הרי שעדיף לקחת סטרואידים מאשר להיחנק, לא?
בחלק מהמקרים תוכלי להוריד בהדרגה את המינון של הסטרואידים אבל בטיפול הומאופתי צריך קודם כל לראות שיפור ורק אחר כך לשקול הורדה של הסטרואידים ולא לעשות ניסיונות עם המטופל.
אני לא מכיר את מצבך לעומק, קשה לי להגדיר יעדים לטיפול וקשה לי לקבוע האם וכמה ההומאופתיה מסוגלת לעזור לך. לצורך זה אני צריך מידע על מצבך הבריאותי, הטיפול ההומאופתי שניתן לך והתוצאות של הטיפול הזה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארניקה
שירן20/11/2012לפי מה שידוע לי ארניקה מיועדת גם לכאבים לאחר ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)