מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיזוק הגוףטל04/10/2012
שלום!
הסיפור דיי מורכב, אז אני אספר בקצרה..
לפני כ4 שנים עברתי תאונה ופגיעת ראש קשה (חודשיים בקומה ושיקום ארוךךך שעדיין נמשך)
בנוסף לשאר הבעיות יש לי גם טונוס גבוה.קיבלתי בקלוסל, דנטריום ועוד תרופות מעייפות..שבנוסף לחולשה הכללית היוו בעיה!
אז לפני כחודש עברתי הזרקת בוטוקס לשרירי האמסטרינגס כי יש לי בעיה לישור הברכיים..
עקב הבוטוקס באופן הדרגתי..נהייתי חלשה ממש..נבהלתי מהריגרסיה ומיונים סי טי, בדיקות דם והכל סביר..הרופאים דיי בטוחים שזה עקב הבוטוקס ושעוד 3-4 חודשים..זה יעבור לגמרי...אבל המצב ממש מבאס כי אחרי כל האימונים והטיפולים ועבודתי למטרת שיקום..חלה כזו הדרדרות!
אז רציתי לשאול אם יש צמחי מרפא..או משו שיוכל לחזק אותי??
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק הגוף - תגובה
ערן אינדיג11/10/2012טל שלום,
הבעיה שאת סובלת ממנה אינה פשוטה, ישנם כמאה תרופות הומאופתיות שיכולות להתאים לבעיות שהתפתחו בעקבות פגיעות ראש ודי מסובך לקבוע מהי התרופה שמתאימה לך רק על סמך החלפת מידע בפורום.
המתנה של 3-4 חודשים נשמעת לי כמו פרק זמן מאוד מידי, אם את לא רואה שיפור במצבך אז ייתכן שצריך לשקול שיטת טיפול שונה ולא לחכות כל כך הרבה זמן.
הומאופתיה בהחלט יכולה לעזור אבל לצורך כך צריך מפגש אישי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)