טיפול הומיאופתי לילד בן עשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול הומיאופתי לילד בן עשר
    גלית
    06/11/2012

שלום
    יש לי ילד בן עשר הוא הבכור במשפחה,
    הילד שלי מאז ומתמיד היה ילד רגיש פחדן מופנם ביישן,והפחדים שלו הלכו וגדלו , אם זה ללכת לשירותים או להיתקלח או ללכת בבית לחדר ויש קצת חושך הוא היה ממש מפחד ולא זז בלעדיי . המצב הזה היה מציק לי כל שניה הוא היה קורא לי והחלטתי לטפל בו בטיפול הומיאופתי.
    לאחר טיפול של 7-8 חודשים נהיה לי ילד חדש, הוא לא קורא לי יותר להיתלוות אליו למקומות בבית, יש לו חברים הוא יוצא לשחק , הטיפול ממש עזר לו בפן של הביישנות והמופנמות .
    רק שלפעמים הייתי רוצה את הילד הקודם שהיה לי , כי בעצם במקום להיות מופנם הוא ממש עונה ומתחצף ואני מרגישה שהיום אני לא יכולה לשלוט ברצונות שלו או בסדר יום שלו וכל הזמן שאני מתערבת לו בדברים מסויימים לפעמים הוא ממש עצבני והטיפול הוציא ממנו דברים שלא ראיתי בו בעבר.
    השאלות שלי הם כאלו, איך אני אדע מתי להפסיק לו את הטיפול? כי היום אני מרגישה שאני מגדלת ילד עצבני והוא צריך קצת רגיעון (צריך גם להבין שהוא לא מכיר את עצמו ככה וממש קשה לו והוא יודע שהיום יש לו בעיה שהוא עצבני ואפילו הוא מאשים אותי שלקחתי אותו לטיפול הזה), ואיך אני באמת אדע אם הוא פשוט ילד נורמלי שגם מתעצבן לפעמים והיום יש לו עמוד שידרה , אבל אם אני אומרת "לא" לדברים מסויימים זה ממש לא מקובל עליו. הוא ממש מתעצבן. ואם נגיד אבא שלו אומר לו לקום מהמחשב הוא חייב לענות כמו לא בא לי או לא עכשיו
    אודה לך אם תעזרי לי להחליט מה כדאי לי לעשות.
    גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול הומיאופתי לילד בן עשר - תגובה

ערן אינדיג
    06/11/2012

גלית,

האם בנך עדיין בטיפול? האם הוא לוקח תרופות הומיאופתיות? איזה? באיזו תדירות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו