טיפול הומאופתי מהפרעות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול הומאופתי מהפרעות שינה
    רונית
    06/11/2012

שלום רב,
    לפני כ- 7 שנים כתוצאה ממשבר היו לי הפרעות שינה ונאלצתי להשתמש בכדורי הרגעה, עברתי טיפול הומאופתי שכעבור כשבועיים שלושה פתר את הבעיה.
    בחצי שנה האחרונה שוב החלו לי הפרעות שינה ושוב אני משתמשת בכדורי שינה, הלכתי שוב להומאופתית והיא נתנה לי את אותה התרופה כמו שנתנה לי לפני שבע שנים המתנתי כחודש וחצי ללא שיפור ולפני כשבועיים החליפה לי את התרופה ואני אמורה ליטול אותה 3 שבועות (כרגע נטלתי אותה כשבועיים וחצי), יש שיפור קטן אבל אני עדיין נוטלת כדורי שינה, מתי ארגיש שיפור משמעותי ואוכל להוריד לגמרי את כדורי השינה? אני מפחדת שמא התמכרתי אליהם ולמרות שהתרופה תעבוד עדיין אשתמש בהם, ההומאופתית שלי אומרת שכשהתרופה תשפיע לא ארגיש צורך בהם. מה הצפי במקרים כאלו? האם אוכל להפסיק את הכדורים?
    מודאגת מאוד ואודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי מהפרעות שינה - תגובה

ערן אינדיג
    07/11/2012

רונית שלום,

עוד קצת מידע יוכל אולי לעזור.

באילו כדורים את משתמשת?
    האם את סובלת מבעיות נוספות חוץ מבעיות שינה?
    בת כמה את?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות שינה

רונית
    07/11/2012

אני בת 36 בריאה! משתמשת לסרוגין באמביין XR
    תוכל לתת את דעתך בנוגע לכמה זמן אראה את ההשפעה המירבית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות שינה - תגובה

ערן אינדיג
    07/11/2012

רונית שלום,

Ambien CR אינו שייך למשפחת הבנזודיאזפנים ולכן, על פניו, הגמילה ממנו אמורה להיות קלה יותר מאשר הכדורים ה"חזקים".

קשה להעריך את הצפי בלי לראות את המטופל (גם אם רואים לא תמיד יודעים...) אבל בדרך כלל נבקש מהמטופל לעשות ניסוי על יד דחייה במועד לקיחת הכדורים על מנת לתת צ'אנס לגוף להירדם בכוחות עצמו. אם את לוקחת כל פעם כדור מייד עם הכניסה למיטה קשה לדעת האם התרופה עוזרת.
    בנוסף, בסופי שבוע ניתן לפעמים לעשות ניסוי, לא לקחת כדור ולראות מה קורה. הכי גרוע – לא תישני לילה אחד.

ההשפעה של התרופה ההומאופתית תלויה גם האם ניתנה לך התרופה הנכונה. תרופה שגויה לא עוזרת לא תוך יום ולא תוך חודש, תרופה נכונה אמורה להביא שיפור בדרך כלל תוך כמה שבועות אבל זו הערכה מאוד כללית, מידע יותר ספציפי יוכל לתת לך רק הומאופת שמטפל בך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו