מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול הומאופתי מהפרעות שינהרונית06/11/2012
שלום רב,
לפני כ- 7 שנים כתוצאה ממשבר היו לי הפרעות שינה ונאלצתי להשתמש בכדורי הרגעה, עברתי טיפול הומאופתי שכעבור כשבועיים שלושה פתר את הבעיה.
בחצי שנה האחרונה שוב החלו לי הפרעות שינה ושוב אני משתמשת בכדורי שינה, הלכתי שוב להומאופתית והיא נתנה לי את אותה התרופה כמו שנתנה לי לפני שבע שנים המתנתי כחודש וחצי ללא שיפור ולפני כשבועיים החליפה לי את התרופה ואני אמורה ליטול אותה 3 שבועות (כרגע נטלתי אותה כשבועיים וחצי), יש שיפור קטן אבל אני עדיין נוטלת כדורי שינה, מתי ארגיש שיפור משמעותי ואוכל להוריד לגמרי את כדורי השינה? אני מפחדת שמא התמכרתי אליהם ולמרות שהתרופה תעבוד עדיין אשתמש בהם, ההומאופתית שלי אומרת שכשהתרופה תשפיע לא ארגיש צורך בהם. מה הצפי במקרים כאלו? האם אוכל להפסיק את הכדורים?
מודאגת מאוד ואודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי מהפרעות שינה - תגובה
ערן אינדיג07/11/2012רונית שלום,
עוד קצת מידע יוכל אולי לעזור.
באילו כדורים את משתמשת?
האם את סובלת מבעיות נוספות חוץ מבעיות שינה?
בת כמה את?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעות שינה
רונית07/11/2012אני בת 36 בריאה! משתמשת לסרוגין באמביין XR
תוכל לתת את דעתך בנוגע לכמה זמן אראה את ההשפעה המירבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעות שינה - תגובה
ערן אינדיג07/11/2012רונית שלום,
Ambien CR אינו שייך למשפחת הבנזודיאזפנים ולכן, על פניו, הגמילה ממנו אמורה להיות קלה יותר מאשר הכדורים ה"חזקים".
קשה להעריך את הצפי בלי לראות את המטופל (גם אם רואים לא תמיד יודעים...) אבל בדרך כלל נבקש מהמטופל לעשות ניסוי על יד דחייה במועד לקיחת הכדורים על מנת לתת צ'אנס לגוף להירדם בכוחות עצמו. אם את לוקחת כל פעם כדור מייד עם הכניסה למיטה קשה לדעת האם התרופה עוזרת.
בנוסף, בסופי שבוע ניתן לפעמים לעשות ניסוי, לא לקחת כדור ולראות מה קורה. הכי גרוע – לא תישני לילה אחד.
ההשפעה של התרופה ההומאופתית תלויה גם האם ניתנה לך התרופה הנכונה. תרופה שגויה לא עוזרת לא תוך יום ולא תוך חודש, תרופה נכונה אמורה להביא שיפור בדרך כלל תוך כמה שבועות אבל זו הערכה מאוד כללית, מידע יותר ספציפי יוכל לתת לך רק הומאופת שמטפל בך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)