החמרה במצב בריאותי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החמרה במצב בריאותי?
    אורה
    12/03/2013

התחלתי בטיפול הומיאופתי קבוע לפני כחודשיים-שלושה. חשתי בשיפור כללי ברמות אנרגיה ודברים נוספים.
    מה שמוזר לי הוא שבנוסף החורף הייתי חולה בדברים שלא הייתי רגילה בהם: שפעת עם חום - לא היה לי חום כבר שנים, דלקת שקדים מלווה בחום, דלקת עיניים, דלקת אוזניים... הכל בצורה מרוכזת, עם סימפטומים מוגברים וחזקים, לא דומה לדברים אחרים שחליתי בהם בעבר.
    אני בקשר עם ההומיאופתית ומקבלת גם טיפול סימפטומטי בכל פעם שזה קורה.

האם זה הגיוני / תקין שלאחר לקיחת הרמדי יש החמרה במצב או מחלות משונות חדשות? מתי אמורים להרגיש את ההתייצבות הכללית וההתחזקות החיסונית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החמרה במצב בריאותי?

הוספת תגובה

• החמרה במצב בריאותי? - תגובה

אביטל גרוסמן
    13/03/2013

שלום אורה
    תודה רבה על פנייתך לפורום
    אני מקווה שמדובר בהומאופתיה קלאסית ובמטפל מוסמך, אם כן - תרופה הומאופתית לא אמורה להקצין מחלות אלא נהפוך הוא להפחית אותן. חשוב שהטיפול יתבצע בצורה נכונה וזהירה וככה ימנעו סימפטומים מוגברים. בדרך כלל מתחילים עם מינון נמוך שלא אמור ליצור החרפה חריפה.

רפואה שלמה והרבה הצלחה!
    אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החמרה במצב בריאותי? - תגובה

יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה
    27/03/2013

חג שמח אורה
    בטיפול הומאופתי נכון יכולים להופיע סמפטומים מן העבר (גם הרחוק ) וזאת בתנאי כמובן שבאופן כללי יש שיפור ברמת האנרגיה ושיפור כללי . באופן כללי הופעת חום מעיד על מערכת חיסונית טובה יותר . איני יכולה להתייחס באופן אישי למקרה הפרטי שלך כיוון שאין לי מספיק פרטים אבל כאמור במהלך תהליך ההבראה (וזה תהליך שיכל להיות ארוך ) יכולים להיות אירועים שונים ועל ההומאופת המטפל להחליט אם את נמצאת בכיוון הנכון .
    בברכת החלמה מהירה
    יהודית פלינו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו