מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החמרה במצב בריאותי?אורה12/03/2013
התחלתי בטיפול הומיאופתי קבוע לפני כחודשיים-שלושה. חשתי בשיפור כללי ברמות אנרגיה ודברים נוספים.
מה שמוזר לי הוא שבנוסף החורף הייתי חולה בדברים שלא הייתי רגילה בהם: שפעת עם חום - לא היה לי חום כבר שנים, דלקת שקדים מלווה בחום, דלקת עיניים, דלקת אוזניים... הכל בצורה מרוכזת, עם סימפטומים מוגברים וחזקים, לא דומה לדברים אחרים שחליתי בהם בעבר.
אני בקשר עם ההומיאופתית ומקבלת גם טיפול סימפטומטי בכל פעם שזה קורה.
האם זה הגיוני / תקין שלאחר לקיחת הרמדי יש החמרה במצב או מחלות משונות חדשות? מתי אמורים להרגיש את ההתייצבות הכללית וההתחזקות החיסונית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החמרה במצב בריאותי? - תגובה
אביטל גרוסמן13/03/2013שלום אורה
תודה רבה על פנייתך לפורום
אני מקווה שמדובר בהומאופתיה קלאסית ובמטפל מוסמך, אם כן - תרופה הומאופתית לא אמורה להקצין מחלות אלא נהפוך הוא להפחית אותן. חשוב שהטיפול יתבצע בצורה נכונה וזהירה וככה ימנעו סימפטומים מוגברים. בדרך כלל מתחילים עם מינון נמוך שלא אמור ליצור החרפה חריפה.
רפואה שלמה והרבה הצלחה!
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחמרה במצב בריאותי? - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה27/03/2013חג שמח אורה
בטיפול הומאופתי נכון יכולים להופיע סמפטומים מן העבר (גם הרחוק ) וזאת בתנאי כמובן שבאופן כללי יש שיפור ברמת האנרגיה ושיפור כללי . באופן כללי הופעת חום מעיד על מערכת חיסונית טובה יותר . איני יכולה להתייחס באופן אישי למקרה הפרטי שלך כיוון שאין לי מספיק פרטים אבל כאמור במהלך תהליך ההבראה (וזה תהליך שיכל להיות ארוך ) יכולים להיות אירועים שונים ועל ההומאופת המטפל להחליט אם את נמצאת בכיוון הנכון .
בברכת החלמה מהירה
יהודית פלינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)