שלשולים וירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשולים וירידה במשקל
    רבקה
    18/06/2014

שלום
    אני בת 59 לפני כשנה החלה ירידה לא רצונית מתונה במשקל. לפני כחצי שנה התחלתי לסבול משלשולים לסרוגין גועל מאוכל צרבות וירידה רצינית במשקל של בסה"כ כ 18 ק"ג.
    בדיקות סי.טי. גסטרו וקולונוסקופיה יצאו תקינות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשולים וירידה במשקל

הוספת תגובה

• שלשולים וירידה במשקל - תגובה

ערן אינדיג
    20/06/2014

רבקה היקרה,
    מהי הסיבה לשילשולים? לגועל מאוכל? קרה אירוע חיצוני כלשהוא או שזה פשוט הופיע משום מקום?
    עם קצת יותר פרטים יהיה יותר קל לנסות ולעזור.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלשולים וירידה במשקל

רבקה
    21/06/2014

שלום
    אני לא יודעת אם זה קשור אבל עברתי תקופה מאד לחוצה מבחינה נפשית חודשיים קודם. אבי גסס ( הוא נפטר בשיבה טובה בגיל 97) ובתי הצעירה התחתנה. הייתי בלחץ שהוא לא ימות לפני החתונה או ביום החתונה. כל ההכנות לחתונה נעשו בלחץ נוראי מבחינתי אז.

רבקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלשולים וירידה במשקל - תגובה

ערן אינדיג
    21/06/2014

אוקיי רבקה,
    זה נשמע כמו מקרה שבו המצב הנפשי משפיע על המצב הפיזי ולכן הפתרון גם צריך להיות מקיף ורחב, תרופות נקודתיות כמו תרופה למניעת שלישולים או תרופה להגברת תיאבון לא יוכלו לפתור את הבעיה.
    הומאופתיה, כשיטה רפואית רחבה ומקיפה בהחלט יכולה לעזור לך.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו