התנהלות טיפול הומאופתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהלות טיפול הומאופתי
    אמא
    24/07/2014

שלום,
    ביום ראשון הייתי בפעם הראשונה בפגישה אצל הומאופתית, כדי למצוא טיפול לבן שלי.
    בסיום פגישת האבחון, היא אמרה שהיא צריכה להסתכל על כל הסימפטומים בבית, ואז להחליט איזה רמדי לתת לו, האם לתת לו רמדי שהוא ישתה מנה אחת ויבוא לביקורת בעוד שישה שבועות, או להכין לו רמדי לשתייה יומיומית.
    חיכיתי יומיים, וכשהיא לא חזרה אליי פניתי אליה, והיא אמרה שזה לוקח מספר ימים עד שהיא מחליטה על זה .
    בינתיים עברו כבר חמישה ימים..
    זאת פעם ראשונה שלי אצל הומאופתית, ולא כל כך ברור לי, אם כך באמת נהוג אצל הומאופתים, או שנפלתי על מטפלת חובבנית? אני קצת חוששת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהלות טיפול הומאופתי

הוספת תגובה

• התנהלות טיפול הומאופתי - תגובה

אביטל גרוסמן
    24/07/2014

אמא יקרה!
    ממה את חוששת?
    יש הומאופתים אשר נותנים רמדי הומאופתית בפגישה עצמה ויש הומאופתים שיתנו לאחר מספר ימים. כל הומאופת ובחירתו הוא אך אין זה מעיד על חובבנות.
    התאמת הרמדי ההומאופתית למטופל כרוכה במחשבה מעמיקה ולקיחה בחשבון של פרמטרים רבים.

ימים נפלאים
    אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו