מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפטודורוןר.א.28/09/2014
שלום,
האם הפטודורון אכן מנקה, הלכה למעשה, עפ"י מידע אובייקטיבי, את הכבד מרעלים, וגם מאזן את הסוכר בדם, כפי שטוען היצרן (וודלה)? בברכה, אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטודורון - תגובה
ערן אינדיג28/09/2014אלי,
ריפוי אמיתי לא מנקה את הגוף מרעלים אלא נותן לגוף יכולת לנקות את עצמו ובשביל להצליח במשימה הזו צריך להתאים תרופה מדוייקת ולא להסתפק בתרופת מדף.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי
רוביק28/09/2014ד.נ.
לא ברור לי ההבדל בין "ריפוי המנקה (או לא מנקה) את עצמו" לבין "מאפשר לגוף לנקות את עצמו."
ולגבי הסיפא בתשובתך אדוני, מדובר בתרופה שניתנה לי כמובן ע"י הומיאופתית מוסמכת (במסגרת רפואה משלימה של הכללית).
על בסיס מידע זה, אודה לאדוני אם ישלים ויבהיר תשובתו. בברכה, אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי - תגובה
ערן אינדיג28/09/2014אלי,
ההבדל הוא בין לעזור לילדך לעשות שיעורי בית ובין לעשות אותם במקומו.
הפטודורון אינה תרופה הומאופתית קלאסית, היא מכילה מיקס של שני חומרים ולא חומר אחד כפי שמתחייב בטיפול הומאופתי קלאסי והיא ניתנת על סמך בעיות בכבד בשעה שתרופה הומאופית ניתנת על סמך איבחון כולל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד שאלתי
רוביק29/09/2014שלום רב,
אני מבין את תשובתך, אולם היא איננה עונה לשאלתי המקורית.
אבקש להבהיר: השאלה שלי היא האם הפטודורון אכן עוזרת לכבד להתנקות מרעלים וכן גורמת לאיזון הסוכר בדם, הלכה למעשה (כפי שטוען היצרן וולדה), או שהיא עושה זאת רק להלכה ולא בפועל? האם יש אסמכתא או מחקר אובייקטיביים המעידים על פעולתו זו? היכן ומתי פורסמו?
בברכה, אליהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד שאלתי - תגובה
ערן אינדיג30/09/2014אליהו,
אני מציע שתפנה את השאלות ליצרן.
כל שאני יכול לומר זה שאני לא משתמש בתרופה הזו והיא אינה הומאופתית, בטח לא הומאופתית קלאסית.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)