מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ב- נפשיות קשות..אבי נקש21/10/2014
שלום!!
שמי ח.__38.. מתמודד עם בעיות ומחלות נפשיות קשות מאוד ונוטל תרופות פסיכאטריות ויחסית מאוזן .
העניין הוא שכל הזמן חש התמודדות וקשה לי מאוד .
החיים מאוד קשים לי וכל דבר זה ממש מלחמה..
אציין שאני אדם מאוד חזק ולוחמני .. וממשיך הלאה .>> אך ההתמודדות והסבל הוא נורא גבוהה .
בחודשיים האחרונים התחלתי טיפול בפרחי באך עם הטבה מזערית וקטנה מאוד .
ברצוני לשאול על ההומאופתיה האם היא תוכל לסייע לי ולעזור לי ? ?
תודה לכם על התגובה . ערב טוב .ח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב- נפשיות קשות.. - תגובה
אביטל גרוסמן22/10/2014שלום ח היקר
להומאופתיה יש פתרון טבעי לבעיות נפשיות בשילוב עם כדורים פסיכיאטריים.
ממליצה לך לפנות להומאופת מוסמך באיזור מגורייך לשם איבחון מדוייק שיכלול את המאפיינים שלך.
בברכת רפואה שלמה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה...
אבי נקש25/10/2014הי אביטל!!
תודה על תשובתך.. >>
ברצוני לשאול-להתיעץ .. האם כיום שאני נוטל תרופות ומטופל בפרחי באך גם אוכל ואצליח להיעזר בתחום ההומאופתיה ? ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה... - תגובה
אביטל גרוסמן30/10/2014שלום אבי
עדיף להפריד בין 2 הטיפולים הומאופתיה ופרחי באך.
בברכה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק.
אבי נקש02/12/2014הי אביטל !!
הרופא שמלווה אותי בפ.-באך..>> המליץ לי
לשלב ולהכניס גם וביחד טיפול הומאופתי..
מה דעתך ע"ז ? ?
תודה רבה על תשובתך..
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק. - תגובה
אביטל גרוסמן08/12/2014בוקר טוב אבי
אני ממליצה להפריד בין הטיפולים
יום נפלא
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)