טיפות ABC קיד של היל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפות ABC קיד של היל
    אורית
    02/04/2015

מקווה שאני במקום הנכון.
    בעקבות המלצה של נטורופתית רכשתי את הטיפות ABC קיד של היל.
    הבן שלי בן תשעה חודשים סובל מאוד בעיקר בלילות מבקיעת שיניים, חוסר שקט, לא ישן, חוסר תאבון.
    נתתי לו יום אחד את הטיפות 3 פעמים ביום כפי שכתוב בהוראות וקיבלתי ילד אחר לחלוטין, אכל כמו שתמיד, ישן כמו שצריך היה לו מצב רוח.
    השאלה שלי היא למשך איזה פרק זמן ניתן לתת לו אותן? שבוע? שבועיים? האם זה יכול להיות טיפול רציף עד שיבקעו השיניים?
    שאלה נוספת אך חשובה האם ניתן לשלב לו את הטיפול עם נרות של אקמולי או נורופן בעיקר כשסובל בלילות מכאבים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפות ABC קיד של היל

הוספת תגובה

• טיפות ABC קיד של היל - תגובה

ערן אינדיג
    12/04/2015

הי אורית,
    התרופה שנתת מורכבת ממספר תרופות הומאופתיות הניתנות במקביל מה שיכול להשיג תוצאות בטווח הקצר אך אינו מועיל לטווח הארוך ועומד בניגוד לחוקי היסוד של ההומאופתיה הקלאסית.
    מציע לך לפנות לטיפול הומאופתי קלאסי, שיבדקו את ילדך החמוד בדיקה מקיפה וכוללת, יתאימו לו תרופה אחת ויחידה שתתאים לו באופן אישי. ככה עושים רפואה אמיתית, כל דרך אחרת היא דרך קיצור.
    תמיד לשירותך,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו