התייעצות לגבי תרופה הומאופתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי תרופה הומאופתית
    הידד לגראס
    10/06/2015

שלום. אני בת 21 וסובלת מחרדות סטרסים ותחושות אי נוחות ובושה ומבוכה מוגזמות בקרב אנשים.
    אני יודעת שזה קשור לרגישות המוגזמת שלי ולמשפחה בה גדלתי.
    הלכתי לפני חודשיים לרופאה הומאופתית והיא מצאה שהאילומינה היא התרופה המתאימה לי ובכן אני נוטלת כבר חודשיים את כדוריות האלומיניום. בהתחלה חשבתי שזה עזר במשהו ואז הבנתי שהשינוי שחל בי בעצם היה קשור לויטמינים שהתחלתי לקחת 3 שבועות אחרי תחילת הטיפול ההומאופתי והטיפול הפסיכולוגי שהייתי בו .,
    לאחר התקפי חרדה וסטרס מתגבר ומתמשך כבר שבועיים שלמים אני יודעת בוודאות שהתרופה ההומאופתית לא היתה יעילה כלל לפתרון הבעיה העיקרית שבגללה הגעתי לטיפול -חרדה ולחצים מוגזמים. אני יודעת שהנטפלת יכולה לשנות לי תרופה. אבל אני לא יכולה לאפשר לעצמי לקחת סיכון מבחינה כספית ולהמשיך להיפגש איתה מבלי שאדע בוודאות שזה יועיל . היא דיברה גם על צמח מרפא שהיא רוצה להוסיף לי.

עד כמה טיפול הומאופתי יכול להועיל במצב מוגזם של סטרס ולהרגיע את ההפש והגוף? אם מדברים באחוזים מה הסיכויים להירפאות מבעיה כזאת בעזרת תרופה הומאופתית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים כאן בפורומים

הידד לגראס
    11/06/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי תרופה הומאופתית - תגובה

אביטל גרוסמן
    18/06/2015

שלום מורי
    ההומאופתיה יכולה בהחלט לעזור במצבי סטרס וחרדות אבל לשם כך עלייך להתמיד בטיפול ולהמשיך ללכת להומאופתית כדי שתוכל להתאים לך את הרמדי שמתאימה לך.
    לפעמים זה לוקח זמן ולשם כך נדרשת סבלנות וכן השקעה כספית.
    הסבלנות משתלמת כי הריפוי הוא מהשורש ולאורך זמן.

רפואה שלמה
    אביטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו