עצירות אחרי טיפול הומאופטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות אחרי טיפול הומאופטי
    חן
    03/11/2016

הביאו לי תרופה הומאופטית 200 staphysagria. כחודש וחצי אחרי לקיחת התרופה, התחילה לי עצירות שממנה לא סבלתי כבר שנים. הייתה לי עצירות לפני יותר מ 10 שנים כשלקחתי גלולות נגד הריון, אבל מאז שהפסקתי, כבר יותר מ10 שנים שלא הייתה לי. לא שיניתי כלום בתזונה, להפך בגלל העצירות אני משתדלת לאכול יותר ירקות ופירות ולקחת תוספת פרוביוטיקה ואצת כלורה, וממש מקפידה על תזונה טובה, ועדיין זה ממשיך מאז ראש השנה לסירוגין. מה שמוזר זה שאני דווקא מרגישה יותר טוב נפשית- פחות כעסים, וגם ישנה יותר טוב למרות הבעיה (כי סבלתי מהרבה נדודי שינה שקשורים לכעסים על אנשים).

מה דעתכם? האם זה תופעת לוואי של התרופה ההומאופתית שלקחתי או בגלל שזה קרה יותר מחודש אחרי זה לא קשור.

אשמח לשמוע את דעתכם כי זה די מציק...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עצירות לאחר טיפול

יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה
    13/02/2017

ייתכן ואת צודקת והעצירות קשורה לטיפול ההומאופתי אבל לשם כך קיים מטפל שמלווה את הטיפול והתפקיד שלו לעזור לך בהמשך הטיפול. טיפול הומאופתי אינו התאמת רמדי אחת וזה הכל טיפול יכל לארוך שנה ויותר בהם המטופל נמצא תחת ליווי של המטפל שמתייחס לתהליך המתרחש ומגיב בהתאם במעקב שמתקיים לפחות אחת לחודשיים. אז אם יש הטבה במצב הנפשי כדאי להמשיך בטיפול ולהשלים את התהליך. (אני מתארת לעצמי שמדובר בהומאופת קלאסי מוסמך...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו