מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצירות אחרי טיפול הומאופטיחן03/11/2016
הביאו לי תרופה הומאופטית 200 staphysagria. כחודש וחצי אחרי לקיחת התרופה, התחילה לי עצירות שממנה לא סבלתי כבר שנים. הייתה לי עצירות לפני יותר מ 10 שנים כשלקחתי גלולות נגד הריון, אבל מאז שהפסקתי, כבר יותר מ10 שנים שלא הייתה לי. לא שיניתי כלום בתזונה, להפך בגלל העצירות אני משתדלת לאכול יותר ירקות ופירות ולקחת תוספת פרוביוטיקה ואצת כלורה, וממש מקפידה על תזונה טובה, ועדיין זה ממשיך מאז ראש השנה לסירוגין. מה שמוזר זה שאני דווקא מרגישה יותר טוב נפשית- פחות כעסים, וגם ישנה יותר טוב למרות הבעיה (כי סבלתי מהרבה נדודי שינה שקשורים לכעסים על אנשים).
מה דעתכם? האם זה תופעת לוואי של התרופה ההומאופתית שלקחתי או בגלל שזה קרה יותר מחודש אחרי זה לא קשור.
אשמח לשמוע את דעתכם כי זה די מציק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות לאחר טיפול
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה13/02/2017ייתכן ואת צודקת והעצירות קשורה לטיפול ההומאופתי אבל לשם כך קיים מטפל שמלווה את הטיפול והתפקיד שלו לעזור לך בהמשך הטיפול. טיפול הומאופתי אינו התאמת רמדי אחת וזה הכל טיפול יכל לארוך שנה ויותר בהם המטופל נמצא תחת ליווי של המטפל שמתייחס לתהליך המתרחש ומגיב בהתאם במעקב שמתקיים לפחות אחת לחודשיים. אז אם יש הטבה במצב הנפשי כדאי להמשיך בטיפול ולהשלים את התהליך. (אני מתארת לעצמי שמדובר בהומאופת קלאסי מוסמך...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)