היפראקטיביות!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפראקטיביות!!
    גלית אהרון
    06/06/2008

ליואב שלום!
    שמי גלית ואני אם לשלושה ילדים שלושת ילדי הובחנו עם היפראקטיביות הבן הגדול שלי עם hdhdהבת עם השניה עםhdhd\iddהבן הקטן מגיל שלוש הובחן גם עם hdhdהבנתי שאין מה לעשות והבעיות של ההיפר+ הבעיות הרגשיות הנלוות לזה רק כבלו אותי לתוך מצב שבו נאלצתי לתת לילדי בעל כורחי ריטלין הסכמתי שזה רק מה שיעזור להם להיתקדם בלימודים ולהיות במסגרת חינוכית ולהיות כמו כל תלמיד בבית ספר הבן הגדול היום כבר בן 17 והוא לא מקבל ריטלין מגיל 11 הבת בת ה14 וחצי קיבלה אולי שנה אבל גם זה הופסק לעניות דעתי הפסקתי לגדולים שלי שימוש בריטלין מכוון שזה לא עזר להם הם הוצפו ריגשית ולכן לא היה מקום לריטלין שהוא רק למקד אותם בלימודים אבל הקטן שזו הבעיה הכי גדולה אצלי בבית עדין מקבל כבר כמה שנים לא כולל שבתות וחגים וחופשים אגב בני הקטן בן 10 והוא מקבל כבר מגיל 3 היתה תקופה שריטלין לא עזר לו והיום הוא מקבל 2 כדורים ביום של 10 מ"ג זה טיפה עוזר לו אבל לא ממש הוא פיספס המון חומר לימודי כי היה מוצף ריגשית ולא היה פנוי ללמידה היו המון בעיות אישיות בבית שמנעו ממנו להיות ככל תלמיד בבית הספר כיום הבן שלי לומד בבית ספר מיוחד לילדים היפר עם בעיות היתנהגות שאלתי היא כזאת האם יש מקום להגיע אלייך לטיפול ולעזור לבן שלי ? והאם המחירים יקרים.? האמת שיש בעיה מבחינה כלכלית אני אם חד הורית והלוואי שהמחירים לא בשמים כי אז כמו תמיד הילדים של השכבה החלשה תמיד אוכלים אותה ..ללא רצון להעליב או לפגוע ברצוני לדעת ממול מה אני עומדת ואם אני אוכל לעמוד בזה ולעזור לבני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפראקטיביות!!

הוספת תגובה

• שלום גלית

יואב פנחס
    10/06/2008

כדאי שתיצרי איתי קשר טלפוני
    052-8557170

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו