מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהגלי16/06/2008
שלום רב
האם לדעתכם ניתן לטפל בחצוצרות סתומות באמצעות טיפול הומאופתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרות סתומות.
כרמית ברלין17/06/2008הי גלי ותודה על פנייתך
בהחלט!!! ניתן לטפל בעזרת הומאופתיה בכל דבר.
אנו סבורים שהבעיה איתה מגיע המטופל הינה רק ביטוי חיצוני למשהו יותר פנימי ועמוק. ואנו בהומאופתיה מנסים לטפל ולרפא את ה"משהו העמוק" הזה מהשורש. בעינינו המחלה, או השינוי שמתחולל ברקמות, הוא רק התוצאה, ולפניה קדמו עוד דברים.
בהומאופתיה אין מטפלים במחלות או בבעיות, מטפלים באדם כמכלול. ומתייחסים לכל המישורים של האדם בו זמנית: גוף, נפש, רגש וכו'....
להומאופתיה נסיון טוב ומוצלח בטיפול בבעיות הורמונליות שונות וכן בבעיות פיריון.
אני ממליצה לך בחום להגיע להומאופת מוסמך
אשמח לעזור
בהצלחה רבה.
כרמית
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה כרמית
גלי17/06/2008תודה על התגובה המעודדת, כבר הייתי קרובה ליאוש..
האם את מכירה מישהי שלקתה בבעיה כמו שלי והצליחה בעזרת הטיפול ההומאופתי לטפל בבעיה?
יעזור לי מאד לדבר עם מישהי כזו לפני התחלת טיפול.
איפה את מקבלת מטופלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגלי.
ברלין כרמית18/06/2008הי גלי, אני שמחה שתשובתי עודדה אותך, אף פעם אסור להתייאש.
אני לא מכירה ספציפית מישהי עם חצוצרות סתומות, אבל טיפלתי בלא מעט בעיות הורמונליות ובעיות פיריון למיניהן. כולל שחלות פוליציטסות, ציסטות וכו....
אני מקבלת בכ"ס ברח היסמין 2 . ובקדימה ברחוב הפלמ"ח 90. בנוסף אני מקבלת דרך קופ"ח לאומית
אשמח לעזור לך. 0544440477 צלצלי - נדבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)