שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    גלי
    16/06/2008

שלום רב
    האם לדעתכם ניתן לטפל בחצוצרות סתומות באמצעות טיפול הומאופתי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חצוצרות סתומות.

כרמית ברלין
    17/06/2008

הי גלי ותודה על פנייתך

בהחלט!!! ניתן לטפל בעזרת הומאופתיה בכל דבר.
    אנו סבורים שהבעיה איתה מגיע המטופל הינה רק ביטוי חיצוני למשהו יותר פנימי ועמוק. ואנו בהומאופתיה מנסים לטפל ולרפא את ה"משהו העמוק" הזה מהשורש. בעינינו המחלה, או השינוי שמתחולל ברקמות, הוא רק התוצאה, ולפניה קדמו עוד דברים.
    בהומאופתיה אין מטפלים במחלות או בבעיות, מטפלים באדם כמכלול. ומתייחסים לכל המישורים של האדם בו זמנית: גוף, נפש, רגש וכו'....
    להומאופתיה נסיון טוב ומוצלח בטיפול בבעיות הורמונליות שונות וכן בבעיות פיריון.
    אני ממליצה לך בחום להגיע להומאופת מוסמך

אשמח לעזור
    בהצלחה רבה.
    כרמית
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה כרמית

גלי
    17/06/2008

תודה על התגובה המעודדת, כבר הייתי קרובה ליאוש..
    האם את מכירה מישהי שלקתה בבעיה כמו שלי והצליחה בעזרת הטיפול ההומאופתי לטפל בבעיה?
    יעזור לי מאד לדבר עם מישהי כזו לפני התחלת טיפול.
    איפה את מקבלת מטופלים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לגלי.

ברלין כרמית
    18/06/2008

הי גלי, אני שמחה שתשובתי עודדה אותך, אף פעם אסור להתייאש.
    אני לא מכירה ספציפית מישהי עם חצוצרות סתומות, אבל טיפלתי בלא מעט בעיות הורמונליות ובעיות פיריון למיניהן. כולל שחלות פוליציטסות, ציסטות וכו....
    אני מקבלת בכ"ס ברח היסמין 2 . ובקדימה ברחוב הפלמ"ח 90. בנוסף אני מקבלת דרך קופ"ח לאומית
    אשמח לעזור לך. 0544440477 צלצלי - נדבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו