מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהסיגל23/06/2008
שלום ,
היתי רוצה לקבל את עזרתך.
אני סובלת מהרגשה של חנק וגוש בגרון , כאילו כל הזמן משהו נמצא בגרון וחונק אותי מבפנים.
עשיתי בדיקות הבאות :
גסטרוסקופיה - ממצאים : בקע סערפתי קצר , גסטריטיס , טופלתי בלנטון .
CT גרון - תקין
אולטרסאונד גרון - תקין
רנגן גרון ולועה עם בליעת בריום - תקין לא נמצא ריפלוקס .
צילום חזה/ ריאות - תקין
אקג - תקין
א.א.ג. - בדיקהעם סיב אופטי - תקינה
בדיקות דם תקינות .
אחרי כל זה , אני לא מאובחנת, רופא גסטרו אומר שזה יכול להיות שיש ריפלוקס או שזה מבקע , בקיצור הוא לא יודע ...
רופאת משפחה שולחת אותי לפסיכיאטר ...
מה אתה חושב על כל זה? יש איזה בדיקות אחרות שצריך לעשות בשביל
לאבחן מה זה ? אני ממש לא מתפקדת עם הרגשה הזאת כל הזמן
בתודה מראש ,
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה יכולה לעזור ובגדול!!!
כרמית ברלין01/07/2008הי דניאלה ותודה על פנייתך.
אנסה להסביר לך משהו ובכך מקווה שאענה על שאלתך ואולי אוכל לעזור.
מהדברים שכתבת עושה רושם שאת סובלת.... ובלי להכיר אותך צר לי על כך מאד.
הומאופתיה היא שיטת טיפול טבעית שבה לא מטפלים במחלות או בבעיות, כי אם באדם, הבנתנו היא כזו שהסימפטום שאדם מגיע איתו, הוא רק ביטוי חיצוני למשהו עמוק ופנימי יותר (בעמוק ופנימי הכוונה היא לאו דווקא לנפשי) בהומאופתיה מרפאים את הבעיה מהשורש.
כששני אנשים חולים בדלקת גרון מגיעים לרופא המשפחה, סביר שיצאו עם אותה אנטיביוטיקה לדלקת גרון.
בהומאופתיה זה שונה, שני אנשים שמגיעים להומאופת עם אותה בעיה יצאו אם שתי תרופות הומאופתיות שונות. בהומאופתיה לא משנה תמיד איך קוראים לזה, לא משנה השם עם ההאבחנה משנה איך זה מרגיש ואיך זה נראה אצל האינדבידואל המתלונן. כי הרי כממשהסברתי לך אנחנו לא מטפלים במחלות/בעיות כי אם בבני אדם. הטיפול הוא ייחודי, מותאם באופן ייחודי לאדם ולהרגשתו האישית. אני ממליצה לך בחום לגשת להומאופת, אני בטוחה ומאמינה שתמצאי מזור להרגשתך.
צלצלי אלי אם את רוצה, אשמח להסביר לך יותר לעומק.
בהצלחה רבה.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)