מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טבליות טראומיל לפני ניתוח קיסריעדי14/07/2008
שלום רב, אני לפני ניתוח קיסרי וקניתי, לאחר התייעצות, טבליות טראומיל- כעת אני 3 ימים לפני הניתוח והתחלתי ליטול 3 פעמים ביום כדור מתחת ללשון. בנוסף אני מעוניינת לקחת משהו נגד חרדה ולהרגע לפני הניתוח, האם טיפות רסקיו רמדי לפני הניתוח יעילות והאם אין התנגשות עם הטראומיל? אשמח לכל רעיון ו/או עיצה אחרת. תודה רבה, עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
ד"ר בועז רון15/07/2008בהומאופתיה עושים הבדלה בין טיפול כרוני לבין טיפול אקוטי. בעוד שמטרת טיפול כרוני היא להחזיר את האדם לבריאות (נפשית, שכלית, פיזית) ובו יש לקלוע במדויק ע"י תרופה הומאופתית יחידה. הרי שמטרת טיפול אקוטי היא לתת מענה מיידי ונקודתי למצב (כמו זה שאת מתארת), ושימוש בכמה תרופות במקביל יותר נפוץ. טראומיל ניתנת כמשחה, טיפות או כדורים - ומכילה 14 תרופות הומאופתיות! בד"כ אני ממליץ על 3-4 רמדיס למצב שכזה, החשובות שבהן Arnica, Bellis, Calen לגבי רסקיו - אין למיטב ידיעתי התנגשות עם ההומאופתיה, בפרט בטיפול אקוטי שכזה. במידה ואת סובלת ממצבי סטרס/ חרדה/ חוסר שקט בשיגרה (אין הכוונה מן הסתם למצב לפני ניתוח - שמהווה גורם מלחיץ), יש מקום לשקול טיפול הומאופתי. בברכה ד"ר בועז רון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבליות טראומיל לאישה מניקה
מירב19/12/2008האם ניתן לקחת טבליות טראומיל (לכאבי התפרים שלאחר לידה) בתקופת הנקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)