טבליות טראומיל לפני ניתוח קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טבליות טראומיל לפני ניתוח קיסרי
    עדי
    14/07/2008

שלום רב, אני לפני ניתוח קיסרי וקניתי, לאחר התייעצות, טבליות טראומיל- כעת אני 3 ימים לפני הניתוח והתחלתי ליטול 3 פעמים ביום כדור מתחת ללשון. בנוסף אני מעוניינת לקחת משהו נגד חרדה ולהרגע לפני הניתוח, האם טיפות רסקיו רמדי לפני הניתוח יעילות והאם אין התנגשות עם הטראומיל? אשמח לכל רעיון ו/או עיצה אחרת. תודה רבה, עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום עדי

ד"ר בועז רון
    15/07/2008

בהומאופתיה עושים הבדלה בין טיפול כרוני לבין טיפול אקוטי. בעוד שמטרת טיפול כרוני היא להחזיר את האדם לבריאות (נפשית, שכלית, פיזית) ובו יש לקלוע במדויק ע"י תרופה הומאופתית יחידה. הרי שמטרת טיפול אקוטי היא לתת מענה מיידי ונקודתי למצב (כמו זה שאת מתארת), ושימוש בכמה תרופות במקביל יותר נפוץ. טראומיל ניתנת כמשחה, טיפות או כדורים - ומכילה 14 תרופות הומאופתיות! בד"כ אני ממליץ על 3-4 רמדיס למצב שכזה, החשובות שבהן Arnica, Bellis, Calen לגבי רסקיו - אין למיטב ידיעתי התנגשות עם ההומאופתיה, בפרט בטיפול אקוטי שכזה. במידה ואת סובלת ממצבי סטרס/ חרדה/ חוסר שקט בשיגרה (אין הכוונה מן הסתם למצב לפני ניתוח - שמהווה גורם מלחיץ), יש מקום לשקול טיפול הומאופתי. בברכה ד"ר בועז רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבליות טראומיל לאישה מניקה

מירב
    19/12/2008

האם ניתן לקחת טבליות טראומיל (לכאבי התפרים שלאחר לידה) בתקופת הנקה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו