הומאופתיה כחמישה חודשים - מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הומאופתיה כחמישה חודשים - מה עושים?
    נערה
    16/08/2008

שלום , אני מטופלת בהומאופתיה כחמישה חודשים כנגד מיגרנה חזקה , קוליטיס קרוהן ,מעי רגיז וגסטריטיס ועדיין אין שיפור במצבי . נטלתי עד כה מגנזיה קרבונה , קורפ מטאל , סאנגווינאריה , סטרס פורמולה ,פוספורוס כדוריות היה שיפור בזמן הקורפ מטאל ובזמן הסאנגווינריה ,אבל רק שיפור יחסי לא טוטאלי . גם טופלתי בדיקור סיני , רפלקסולוגיה ,פרחי באך . מה עושים ? האם ניתן למצוא פתרון למצב כזה בעזרת הומיאופתיה? תודה על תגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כללי

al
    19/08/2008

שלום מישהי.
    הומיאופתיה בידיים מיקצועיות עושה דברים מרחיקי לכת.
    אבל במצבך המורכב הומיאופתיה היא חלק מהכלים.
    הכלים של תזונה והיתנהגות הם מרכזיים ביותר,ואליהם
    מתלווים שאר הכלים,כאשר הומיאופתיה היא בדרך כלל
    כלי מרכזי.
    מקווה "שתעשי לביתך" את מה שנחוץ ומועיל.
    רק בשורות טובות.
    אלכסנדר דגן N.D

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל אפשר עיצה?

נערה
    27/08/2008

יש לי תור ב9\16 ועכשיו היא בחופש . כשלקחתי את הSILICEA LM 1 החמיר את כאבי הראש שלי ... אבל גם בלי זה יש לי כאבי ראש , מה עושים כדי להיפטר מזה??? תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לעזור

כרמית ברלין
    31/08/2008

שלום רב ותודה על פנייתך.
    בהומאופתיה אכן ניתן לעזור לך בבעיות שציינת.
    אבל - עלייך להבין משהו מאד חשוב. הבעיות שציינת שמהם את סובלת הן מחלות עמוקות. תחת הומאופתיה טובה תוכלי לראות שינוי ושיפור לאורך זמן אבל במחלות עמוקות שכאלה, זה אכן לוקח זמן. ולזה צריך סבלנות.
    אני מבינה שניסית שיטות טיפול שונות, אני מקווה שלא ניסית את כולן בו זמנית.
    צריך לנסות ולהתחבר לדרך אחת ולדבוק בה תקופה כדי לבחון מה ההשפעה שלה על מצבך.
    הומאופתיה היא בהחלט הדרך שתוכל לסייע לך, כל הרעיון בהומאופתיה הוא שאין אנו מטפלים במחלות או בבעיות כי אם בבני אדם ככמכלול. כל המישורים של האדם חשובים לנו להבנת המקרה ולבחירת התרופה ההומאופתית (הרמדי) המתאימה..
    אני מאחלת לך הצלחה רבה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על איחולייך

נערה
    01/09/2008

אבל את חושבת שהטיפול שניתן לי הוא לא נכון , ואולי את יודעת מה כן נכון לתת לי? להרגעה לפחות* תודה מראש על תגובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה על תגובה

ברלין כרמית
    01/09/2008

לצערי, מתגובתך לתשובתי, אני מקבלת את הרושם שלא הבנת את כוונתי כראוי. לא אמרתי שהטיפול שקיבלת לא נכון, כדברייך. ניסיתי להסביר לך שמחלה שנחשבת על פי ההומאופתיה כעמוקה - כמו קרוהן, דורשת טיפול והתייחסות מעמיקים. ודורשת מהמטופל סבלנות... אני מבינה שאת סובלת ומחפשת עזרה והקלה אך לא אוכל לייעץ לך על טיפול כלשהו דרך האינטרנט. מעבר לעובדה שזה לא נכון ולא מקצועי, עליי גם להכיר את המאפיינים שלך ואת הדברים המייחדים אותך בבעייתך בכדי שאוכל להתאים לך את הרמדי ההומאופתית, שתוכל לגרום הקלה למצבך. זאת לא אוכל לעשות על סמך מה שכתבת לי עד כה. אני מייעצת לך לגשת להומאופת מוסמך או לחילופין אם את מעוניינת, ליצור איתי קשר בצורה יותר רצינית ומעמיקה ואני אשמח באמת לסייע לך. ושוב בהצלחה רבה כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו