מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הומאופתיה כחמישה חודשים - מה עושים?נערה16/08/2008
שלום , אני מטופלת בהומאופתיה כחמישה חודשים כנגד מיגרנה חזקה , קוליטיס קרוהן ,מעי רגיז וגסטריטיס ועדיין אין שיפור במצבי . נטלתי עד כה מגנזיה קרבונה , קורפ מטאל , סאנגווינאריה , סטרס פורמולה ,פוספורוס כדוריות היה שיפור בזמן הקורפ מטאל ובזמן הסאנגווינריה ,אבל רק שיפור יחסי לא טוטאלי . גם טופלתי בדיקור סיני , רפלקסולוגיה ,פרחי באך . מה עושים ? האם ניתן למצוא פתרון למצב כזה בעזרת הומיאופתיה? תודה על תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כללי
al19/08/2008שלום מישהי.
הומיאופתיה בידיים מיקצועיות עושה דברים מרחיקי לכת.
אבל במצבך המורכב הומיאופתיה היא חלק מהכלים.
הכלים של תזונה והיתנהגות הם מרכזיים ביותר,ואליהם
מתלווים שאר הכלים,כאשר הומיאופתיה היא בדרך כלל
כלי מרכזי.
מקווה "שתעשי לביתך" את מה שנחוץ ומועיל.
רק בשורות טובות.
אלכסנדר דגן N.D* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אפשר עיצה?
נערה27/08/2008יש לי תור ב9\16 ועכשיו היא בחופש . כשלקחתי את הSILICEA LM 1 החמיר את כאבי הראש שלי ... אבל גם בלי זה יש לי כאבי ראש , מה עושים כדי להיפטר מזה??? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לעזור
כרמית ברלין31/08/2008שלום רב ותודה על פנייתך.
בהומאופתיה אכן ניתן לעזור לך בבעיות שציינת.
אבל - עלייך להבין משהו מאד חשוב. הבעיות שציינת שמהם את סובלת הן מחלות עמוקות. תחת הומאופתיה טובה תוכלי לראות שינוי ושיפור לאורך זמן אבל במחלות עמוקות שכאלה, זה אכן לוקח זמן. ולזה צריך סבלנות.
אני מבינה שניסית שיטות טיפול שונות, אני מקווה שלא ניסית את כולן בו זמנית.
צריך לנסות ולהתחבר לדרך אחת ולדבוק בה תקופה כדי לבחון מה ההשפעה שלה על מצבך.
הומאופתיה היא בהחלט הדרך שתוכל לסייע לך, כל הרעיון בהומאופתיה הוא שאין אנו מטפלים במחלות או בבעיות כי אם בבני אדם ככמכלול. כל המישורים של האדם חשובים לנו להבנת המקרה ולבחירת התרופה ההומאופתית (הרמדי) המתאימה..
אני מאחלת לך הצלחה רבה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על איחולייך
נערה01/09/2008אבל את חושבת שהטיפול שניתן לי הוא לא נכון , ואולי את יודעת מה כן נכון לתת לי? להרגעה לפחות* תודה מראש על תגובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה על תגובה
ברלין כרמית01/09/2008לצערי, מתגובתך לתשובתי, אני מקבלת את הרושם שלא הבנת את כוונתי כראוי. לא אמרתי שהטיפול שקיבלת לא נכון, כדברייך. ניסיתי להסביר לך שמחלה שנחשבת על פי ההומאופתיה כעמוקה - כמו קרוהן, דורשת טיפול והתייחסות מעמיקים. ודורשת מהמטופל סבלנות... אני מבינה שאת סובלת ומחפשת עזרה והקלה אך לא אוכל לייעץ לך על טיפול כלשהו דרך האינטרנט. מעבר לעובדה שזה לא נכון ולא מקצועי, עליי גם להכיר את המאפיינים שלך ואת הדברים המייחדים אותך בבעייתך בכדי שאוכל להתאים לך את הרמדי ההומאופתית, שתוכל לגרום הקלה למצבך. זאת לא אוכל לעשות על סמך מה שכתבת לי עד כה. אני מייעצת לך לגשת להומאופת מוסמך או לחילופין אם את מעוניינת, ליצור איתי קשר בצורה יותר רצינית ומעמיקה ואני אשמח באמת לסייע לך. ושוב בהצלחה רבה כרמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)