אסטמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטמה
    דנה יעל
    07/09/2008

שלום רב, ביתי בת 5. בגיל 3 התפרצה אצלה אסטמה קשה מבלי שום התראה מוקדמת. (לי יש אסטמה מגיל 7). מטופלת בסטרואידים מדי יום (פליקסוטייד) כשאני מנסה להפחית מינון היא מרגישה לא טוב. אינהלציות בתקופות מעבר. יש לה המון ליחה. בנוסף היא מועמדת לניתוח של כריתת שקדים עקב ריבוי דלקות גרון חוזרות, שקד שלישי וכפתורים באוזניים עקב ירידה בשמיעה. אני מחפשת הומאופט טוב ומומחה בתחום של בעיות נשימה אצל ילדים. לא איכפת לי לשלם כל סכום רק שילדתי הקטנה תרגיש טוב. אני 25 שנה עם אסטמה ומבינה כל צפצוף שלה. המון תודה דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה

הוספת תגובה

• צפצופים והומאופתיה.

כרמית ברלין
    08/09/2008

הי דנה ותודה על פנייתך.
    הומאופתיה היא שיטת טיפול אשר אינה מטפלת במחלות או בבעיות כי אם בבני אדם כמכלול.
    בהחלט ניתן לעזור לביתך שנראה כי סובלת....
    מנסיוני, מגיעים אלי לטיפול ילדים רבים הסובלים מבעיות כביתך. היו כאלה שהגיעו אלי לפני ניתוח כפתורים ובעקבות הטיפול לא היה צורך בניתוח..... כולל שקד שלישי.
    גם מצבי נשימה קשים כמו שאת מתארת מוכרים לי ועוברים תחת טיפולי יום יום.
    עלייך להבין, שלטפל בביתך הקטנה בסטרואידים בצורה יום יומית, אינו מרפא את הבעיה מהשורש, זהו רק סוג של פקק שגורם לדיכוי וגורם ל"מחלה" להיכנס לרבדים עמוקים יותר. ובמלים אחרות - זה לא יעשה את הבת שלך יותר בריאה....
    מנסיוני, ילדים שהגיעו אלי והקפידו על הטיפול - מצבם השתפר כל כך שבעקבות כך הרופא המטפל החליט להוריד את מינון המשאפים הקבועים שלהם.
    באותה נשימה - הבעיות מהן ביתך סובלת הן עמוקות, הומאופתיה זה סוג של תהליך שנוגע בעומק הבעיה, אך כל זאת דורש זמן וסבלנות מצידך עד לשיפור מלא.
    אשמח לעזור אם תרצי
    כרמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו