מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אסטמהדנה יעל07/09/2008
שלום רב, ביתי בת 5. בגיל 3 התפרצה אצלה אסטמה קשה מבלי שום התראה מוקדמת. (לי יש אסטמה מגיל 7). מטופלת בסטרואידים מדי יום (פליקסוטייד) כשאני מנסה להפחית מינון היא מרגישה לא טוב. אינהלציות בתקופות מעבר. יש לה המון ליחה. בנוסף היא מועמדת לניתוח של כריתת שקדים עקב ריבוי דלקות גרון חוזרות, שקד שלישי וכפתורים באוזניים עקב ירידה בשמיעה. אני מחפשת הומאופט טוב ומומחה בתחום של בעיות נשימה אצל ילדים. לא איכפת לי לשלם כל סכום רק שילדתי הקטנה תרגיש טוב. אני 25 שנה עם אסטמה ומבינה כל צפצוף שלה. המון תודה דנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפצופים והומאופתיה.
כרמית ברלין08/09/2008הי דנה ותודה על פנייתך.
הומאופתיה היא שיטת טיפול אשר אינה מטפלת במחלות או בבעיות כי אם בבני אדם כמכלול.
בהחלט ניתן לעזור לביתך שנראה כי סובלת....
מנסיוני, מגיעים אלי לטיפול ילדים רבים הסובלים מבעיות כביתך. היו כאלה שהגיעו אלי לפני ניתוח כפתורים ובעקבות הטיפול לא היה צורך בניתוח..... כולל שקד שלישי.
גם מצבי נשימה קשים כמו שאת מתארת מוכרים לי ועוברים תחת טיפולי יום יום.
עלייך להבין, שלטפל בביתך הקטנה בסטרואידים בצורה יום יומית, אינו מרפא את הבעיה מהשורש, זהו רק סוג של פקק שגורם לדיכוי וגורם ל"מחלה" להיכנס לרבדים עמוקים יותר. ובמלים אחרות - זה לא יעשה את הבת שלך יותר בריאה....
מנסיוני, ילדים שהגיעו אלי והקפידו על הטיפול - מצבם השתפר כל כך שבעקבות כך הרופא המטפל החליט להוריד את מינון המשאפים הקבועים שלהם.
באותה נשימה - הבעיות מהן ביתך סובלת הן עמוקות, הומאופתיה זה סוג של תהליך שנוגע בעומק הבעיה, אך כל זאת דורש זמן וסבלנות מצידך עד לשיפור מלא.
אשמח לעזור אם תרצי
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)