קוקולין בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוקולין בהריון
    שירה
    16/09/2008

שלום. האם תרופה הומאופטית נגד בחילות בנסיעות בשם קוקולין מותרת לשימוש בהריון ובאיזה מינון? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוקולין בהריון

הוספת תגובה

• הומאופתיה ובחילות בהריון

כרמית ברלין
    17/09/2008

הי שירלי ותודה על פנייתך.

ראשית- תרופה הומאופתית ככלל, היא איזשהו חומר מהטבע (חומר אחד) כגון צמח, מינרל, וכו... שעבר תהליך של דילולים מרובים במים. כתוצאה מתהליך הדלול, לא נלא נותרה בתרופה אפילו מולקולה אחת של חומר. מה שנשאר לאחר הדלול הוא "זכרון" של החומר.
    זו הסיבה, שתרופה הומאופתית איננה מסוכנת, נטולת תופעות לוואי, איןן אפשרות לפתח כנגדה אלרגיה או ליצור בה תלות (כי כל זאת אי אשר לעשות כנגד משהו שאין בו חומר) על כן היא, בטוחה לשימוש בנשים הריון, בזמן לידה ובנשים מניקות.
    שנית - הומאופתיה היא שיטת טיפול אשר מטפלת באדם ובמאפייניו הייחודיים. קיימות למעלה מ-3000 תרופות הומאופתיות וחלק גדול מהן יכול לסייע ולהתאים למצב של בחילות בהריון. ההתאמה חייבת להיות מדוייקת בהתאם לסיפור המקרה שלך ובהתאם למאפיינים שלך באופן אישי.
    אני מקווה שאת מבינה, ש לא יהיה זה מקצועי מצידי לתת ייעוץ טיפולי מינונים וכו,...דרך האינטרנט. מה עוד שאני לא יכולה להיות בטוחה שקוקולוס cocc היא דווקא הרמדי שאת צריכה.
    אני ממליצה לך לגשת להומאופת מוסמך שישגיח עלייך, יתמוך בך ויעזור לך לעבור את התקופה הזו בצורה קלה.
    בהצלחה רבה
    כרמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה! אז בעצם מתשובתך

שירה
    18/09/2008

ניתן להסיק כי כל תרופה הומאופטית בטוחה לשימוש בהריון (לא משנה האם היא יעילה או לא)? האם שימוש בתרופה הומאופטית בהריון עדיף (מבחינה בטיחותית) על שימוש בתרופה רגילה? תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון והומאופתיה

ברלין כרמית
    19/09/2008

הי ותודה על תגובתך. אכן נכון, התרופה ההומאופתית, מבחינת התרופה, כמו שהסברתי לך בתגובה הקודמת בטוחה לשימוש בזמן הריון. יתרה מכך בטוחה לשימוש בזמן לידה, בטוחה לתינוק אפילו בשעותיו הראשונות. מה שכן, כמו כל דבר אחר, אין ליטול ללא התייעצות עם הגורם המטפל, ובמקרה הזה עם ההומאופת. יש להתאים את התרופה לאדם באופן ייחודי, אחרת סביר להניח שזה לא יועיל. בנוסף עלי לסייג את עצמי וכן לומר לך, שכל דבר שיש לו פוטנציאל לעזור (אפילו אקמול), כאשר ניתן בצורה לא נכונה, או בזמן הלא מתאים, יכול לחולל תופעות שונות. זה אומנם נדיר שיקרה בהומאופתיה. רוב הפעמים שבהן ניתנה רמדי לא נכונה - לא השתנה כלום במצבו של האדם.אבל אני מחוייבת לומר לך זאת גם. ובמלים אחרות, המלצתי היא אלייך שוב, לגשת להומאופת מוסמך שיידע להתאים לך את מה שאת צריכה בדיוק, לא לקחת על דעת עצמך רק בגלל ששמעת שזה עזר למישהו אחר או קראת איפשהו שזה עוזר, זה קצת חובבני ולא אחראי. אני אשמח לעזור לך או להמליץ לך על מישהו אחר סמוך למקום מגורייך. בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה על התשובה המפורטת!

שירה
    21/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו