תופעה שעדיין לא נפתרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה שעדיין לא נפתרה
    דיקלה
    28/09/2008

טופלתי בהומאופטיה כבר כמה שנים, והרבה תופעות שהיו לי נעלמו (כולל בעיות בעיכול, עייפות, נדודי שינה, דכאונות, חרדות ועוד...) אבל פצעי בגרות לא רק שלא עברו לי אלא אפילו היו תקופות שעור הפנים שלי היה נראה יותר טוב. השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש גם באמצעים אלטרנטיבים טבעיים אחרים, כמו חימר ירוק ששמעתי שהוא ממש טוב לעור הפנים?. האם יש פתרון גם לכתמים בפנים? (אפילו לפני כמה שנים היו לי פחות). מה כדי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעה שעדיין לא נפתרה

הוספת תגובה

• אקנה והומאופתיה

ברלין כרמית
    02/10/2008

הי ותודה על פנייתך, אין לי מידע לגבי החימר הירוק, כייוון שהוא לא שייך לתחום ההומאופתיה הקלאסית. אם את מעוניינת לברר לגביו עלייך לשאול לדעתי נטורופת. לגבי הומאופתיה, בהומאופתיה ניתן (ומנסיוני) אפילו בהצלחה רבה לסייע בנושא של אקנה. בהומאופתיה מטפלים במכלול של האדם ומנסים לרפא את הבעיה מהשורש. במיוחד במצבים של אקנה, חשוב לקבל טיפול נכון שירפא את הבעיה ולא ידכא אותה. מריחת משחות שונות ונטילת אנטיביוטיקה (במקרים קיצוניים), איננה פותרת את הבעיה כי אם מדכאת אותה. כתוצאה מכך אולי נראה על פניו שהאקנה חולף, והעור נעשה נקי, אבל למעשה המחלה נדחסת פנימה לרבדים עמוקים יותר שגורמים לאדם להיות חולה יותר. כך לפחות לפי ההבנה ההומאופתית. תחת טיפול הומאופתי נכון, האדם יחווה שיפור גם במצבו הכללי וגם בבעיה הספציפית. אני ממליצה לך בחום לחזור להומאופתיה וגם להיות סבלנית. בעיות בעור הו עקשניות ודרושה סבלנות רבה בשביל לחוות את התוצאות המצופות. להת ושנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון, צודקת! זה בדיוק מה שקרה לי

דיקלה
    03/10/2008

זה בדיוק מה שקרה לי כשלקחתי אנטיביוטיקה וגלולות נגד הריון (אפילו יותר גרוע), העניין הוא שגם במהלך הטיפול ההומאופטי היו לי תקופות יותר טובות מאשר עכשיו (מבחינת עור הפנים, למרות שהיו לי בעיות אחרות) אז אני מבינה שלגבי שימוש באמצעים אלטרנטיביים אחרים זה יכול להיות אפשרי במידה וזה לא פוגע בטיפול הומאופטי? אפשר לשלב גם וגם? בכל מקרה, תודה על העיצות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו