חוסר איזון הורמונאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר איזון הורמונאלי
    נעמה
    07/10/2008

הייתי אצל הומאפוטית בגלל חוסר איזון הורמונאלי והיא נתנה ךי פולסטילה במינון 1m , 1. כמה זמן בד"כ אחרי לקיחת התרופה מופיעות ריאקציות? 2. אני לקחתי את התרופה ואחרי כעשרה ימים ,ביום העשרים למחזור מופיעים אצלי כאבי בטן והתכווציות של המחזור (לפני שאני מקבלת), האם זה מהריאקציות ? או לא קשור ותגובה צריכה להיות ואם בכלל בימים הראשונים ? 3. תוך כמה זמן התרופה ההפמאופטית צריכה להשפיע ועד מתי אני אדע (מבחינת זמן) שזו התרופה המתאימה לי? אשמח מאוד לקבל הסבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר איזון הורמונאלי

הוספת תגובה

• תשובה לשלי

ד''ר בועז רון
    07/10/2008

שלום שלי

ראקציה או בעברית "החרפה" לא חייבת להופיע בכל מקרה, לעיתים היא מופיע מיד לאחר נטילת התרופה ההומאופתית ולעיתים כעבור זמן. כל מקרה לגופו...
    לגבי שיפור - יש כאלו שזמן קצר לאחר התחלת הטיפול חווים שיפור משמעותי ויש שהתהליכים לוקחים זמן. נטייה של אנשים היא לרוב להתעלם משיפורים הנתפסים בעיניהם כקטנים. לא פעם מגיעים אלי מטופלים ובפגישה אני מזכיר להם שהם סבלו מעצירות, משיעולים, ממצב רוח ירוד - עכשיו שהם בסדר, הם פשוט שכחו, הניחו את הבעיות מאחור (באופן נורמלי).
    מדוע לא תפני אל המטפל ותבקשי לשמוע את דעתו. הוא שמכיר אותך, שמכיר את הרמדי שהתאים, יכול לספק את התשובות הטובות ביותר.

חג שמח וגמר חתימה טובה
    ד"ר בועז רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו